x

tuga

Momir Lukovac ispraćen na vječni počinak! Majka Zvezde Granda kroz jecaje ponavljala: Izvini što te nismo razumjeli, šta ću bez tebe!

Momir Lukovac (24), učesnik takmičenja "Zvezde Granda" tragično je preminuo u utorak uveče. Momir je sahranjen 22.04. u popodnevnim satima na groblju Šabov krug u Martinićima. Porodica i prijatelji ispratili su pjevača na vječni počinak, a suze i jecaji neutješne Momirove majke navodno su odzvanjali grobljem.

- Momirova majka se ne miri sa činjenicom da je ostala bez sina. Nju su članovi porodice pridržavali dok se sanduk spuštao u zemlju jer je jedva stajala na nogama. Sve vrijeme je pričala kroz plač: "Sine moj, izvini što te nismo razumjeli! Izvini što nisam znala šta te je mučilo! Mlad si mi otišao, šta ću sad bez tebe?" - ispričao je izvor s groblja u Crnoj Gori.


Prije nego što je odlučio da digne ruku na sebe, dvadesetčetvorogodišnji pjevač je na Fejsbuk profilu posljednji put okačio pjesmu Saše Matića "Sad je kasno", a prije toga je tokom posljednjeg nastupa dok je gostovao u jutarnjem programu otpjevao stihove čuvenog hita Tome Zdravkovića "Pjesme moje", a u kojima pjevač govori o čovjeku koji se oprašta od života. 


Navodno, pjevačevi najbliži i dalje ne mogu da dođu sebi poslije svega, a najviše ih čudi i zbunjuje činjenica da nijednog trenutka nisu naslućivali da bi Momir mogao da se ub.je, a još manje da je imao bilo kakve probleme.

- Ne znam šta da vam kažem... Momir je bio sve, samo ne depresivan ili nešto slično. Na svim poljima je bio uspješan, ne znam kako je moguće da je do ovoga došlo. Ko zna šta mu je bilo u glavi, to niko ne može da sada da zna - rekla je kratko Momirova poznanica.


Podsjetimo, drugarica i koleginica pokojnog pjevača Krstinja Todorović otkrila je detalje smrti mladog pjevača.

- To se desilo sinoć kasno, ta vijest nas je zatekla oko 9 sati uveče, ali s obzirom na to da je istraga još u toku, mi kao njegove kolege i prijatelji ne bismo smjeli da priđemo tamo zbog situacije sa koronom, čak se ni saučešće neće primati. Niko ne zna šta bi njega moglo da navede na samoub.stvo on je bio sasvim normalan, i u komunikaciji i sa momcima sa kojima je juče bio. Cijeli život je u muzici, vedrog duha i raspoloženja. Čak je pripremao pjesmu za sebe za jedan festival, nije uopšte bilo naznake da bi to moglo da se desi - počela je Krstinja.


Pjevačica ističe da ništa nije ukazivalno na tragediju, da je Momir bio veseo i normalan momak, a da je juče, u utorak 20. aprila, bio u studiju gdje je snimao pjesmu.

- Ja sam zvala hitnu da provjerim da li se to zaista desilo, i dobila sam informaciju da se upucao pištoljem. Kažu da je istraga u toku, da se ubio u tom stanu gdje je živio sa tom djevojkom. Ništa se zvanično ne zna od detalja, ljudi nagađaju - rekla je Krstinja.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.