x

Monikina tetka saopštila dramatične vijesti: Desilo se ono čemu se niko nije nadao!

Nekoliko stotina pripadnika MUP - policajaca, pripadnika Interventne, Žandarmerije i specijalne jedinice sa psima ne posustaje u potrazi za malom Nišlijkom, Monikom Karimanović (12) koju je, kako se sumnja oteo Malčanski berberin, osuđivani silovatelj Ninoslav Jovanović (49) iz sela Malča kod Niša.

Tetka nesretne devojčice, Jelena kaže kako trenutno čuva kuću sa dvije žene, dok su Monikini roditelji otišli da traže kćerku.

- Ja čuvam kuću sa još dvije žene. Monikini roditelji su krenuli da traže Moniku. Ne znam tačno gdje su sada, ali znam da nemaju mira da sjede kod kuće dok traje sve ovo, kaže Monikina tetka Jelena.


Podsjećamo, pripadnici niškog odreda Žandarmerije su tokom jučerašnjeg dana i noćas pregledali oko 40 kilometara izuzetno teškog i nepristupačnog terena u brdima oko sela Orešac.

Oni su pješice pretražili 12 kilometara duž pruge koju je osumnjičeni Jovanović prešao i uz koju su ga navodno vidjeli kako vuče otetu Moniku (12) iz Niša. On je tu prugu koristio i u vršenju prethodnih krivičnih djela.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.