x

užas na cetinju

Monstrum Borilović i Kaluđerović doživjeli istu sudbinu: Neno je Vuka zaustavio u piru, a obojica su preživjela tragedije!

Vuk Borilović koji je u petak ubio desetoro ljudi, kao i Nenad Kaluđerović koji ga je u daljem užasu spriječio, preživjeli su istu tragičnu sudbinu, tvrde mještani Cetinja. Naime, kako  sagovornici kažu, Borilović i Kaluđerović ostali su bez braće koja su digla ruku na sebe.

Cetinjani su neutješni nakon užasa u kom je Borilović ubio 10 ljudi, a ranio šestoro.

- Borilović i Kaluđerović doživjeli su istu sudbinu! Ubici se prije 15 godina ubio brat, objesio se. Tada je bio mladić, i taj tragičan događaj zavio je u crno cijelu porodicu koja godinama nije mogla da se oporavi - kaže za Kurir mještanin Cetinja i dodaje:


- Isto je prošla i porodica Nena Kaluđerovića, koga svi slave kao heroja, jer je usmrtio monstruma, a koji je 2008. godine ostao bez mlađeg brata. Za Kaluđerovićem je 2006. bila raspisana potjernica zbog ubistva mladića i njegov brat, kako se tada pričalo, nije mogao da izdrži pritisak i ubio se.

Sagovornik kaže da je Nenov brat, Janko Kaluđerović, tada mladić od 25 godina digao ruku na sebe.


- Sjedio je ispred porodične kuće, u jednom trenutku je ušao unutra, uzeo pištolj i pucao sebi usta. Nakon Jankove sahrane Neno se predao, a kasnije je oslobođen optužbi za ubistvo - kaže Cetinjanin.

On podsjeća i da je Janko Kaluđerović bio nerazdvojan prijatelj sa pokojnim Cetinjaninom Jasminkom Šahovićem, navodnim pripadnikom škaljarskom klanu, koji je u januaru raznijet eksplozivom u Podgorici. Sumnja se da je Šahović još jedna žrtva rata između Kotorskih klanova koji traju od kraja 2014. godine.


O njihovom drugarstvu postoji i fotografija koju je Šahović objavio na društvenoj mreži samo dva mjeseca pre likvidacije uz potresnu poruku, da ga nikad neće zaboraviti.

- Pobratime moj, nikad ne možeš biti zaboravljen, jer pobratim te čuva od zaborava. Voli te brat - napisao je krajem oktobra 2021. godine Šahović, dok je već 10. januara raznijet bombom koja je bila ispod njegovog automobila.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.