x

Monstruozne izjave Jelene Golubović zgrozile naciju: Isidora Bjelica je bila prostakuša, kalaštura ne zaslužuje da bude u Aleji zaslužnih građana!

Jelena Golubović rekla je za pokojnu književnicu Isidoru Bjelicu da je prostakuša koja ne zaslužuje da počiva u Aleji zaslužnih građana.

Rediteljka i rijaliti-zvijezda od preksinoć je ponovo dio rijaliti-programa "Parovi 9". Ona je posljednja ušla s krunom na glavi i tako svima stavila do znanje da je došla da odnese prvu nagradu. Iako ima dosta ljudi koji je vole i podržavaju, nakon njene izjave javnost je ostala šokirana i svi su je oštro osudili.

Naime, Jelena je brutalno napljuvala pokojnu Isidoru Bjelicu, od čije smrti nije prošlo ni 40 dana.


- Isidora Bjelica je bila jedna obična prostakuša. Takva kalaštura ne zaslužuje da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Nemam lepo mišljenje o njoj i uvijek će tako biti. Baš me briga što je mrtva, nek me osudi ko hoće. Sto puta ću reći. Ja sam sve to javno napisala na Fejsbuku - sasula je Jelena kao iz topa.

Voditeljka Anđela Lakićević bila je zgrožena ovim izjavama, pa je zavapila da dođe obezbjeđenje i odvede Jelenu u izolaciju.


- Sram te bilo! To što pričaš jeste nečuveno. Da li si ti svjesna šta pričaš? Napolje odmah da je izvedete. Ti si, ženo, monstrum - galamila je Anđela. Naravno, Jelena nije napustila studio, ali bar više nije pljuvala Isidoru.

Inače, Golubovićeva je u noćnim satima na Fejsbuku iznijela stav o pokojnoj književnici Isidori Bjelici prije ulaska u rijaliti.


- Dragi moji šampioni, doktoranti, šta mislite o tome što je jedna prostakuša Isidora Bjelica, bez manira i domaćeg vaspitanja na televiziji sa nacionalnom frekvencijom psovala i šta nije radila, sahranjena u Aleji zaslužnih građana, a Vladeta Jerotić, pošten čovjek, koji nikada nikoga nije prevario, nije sahranjen u istoj - zapitala se Golubovićeva.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.