x

tadašnji posao je bio dosta drugačiji od današnje

Morao da radi još kao tinejdžer: Nikada ne biste pogodili čime se bavio Rasta prije slave!

Kada se Rasta s porodicom s Kosova preselio kod bake u Srebrenicu, Rasta je tamo proveo djetinjstvo, a potom su svi porodično prešli u Beograd.

– Ubrzo po dolasku u Beograd naišao sam na konkurs za posao na radio i prijavio sam se. Otišao sam u Internet kafe i preko naloga moje majke poslao prijavu za posao. Ubrzo su me pozvali i rekli da sam prošao, a kada sam otišao u prostorije radio Beograda i kada su vidjeli koliko sam mlad, bili su u fazonu ovo nisi ti uradio, hajde odradi nešto na licu mjesta i to sam i uradio. Napravio sam pilot emisije koja je postala jako slušana. Tada sam ugostio mnoga poznata imena iz svijeta muzike, i domaće, ali i strane izvođače – rekao je Rasta, pa se našalio da je jedna od najnestašnijih gošći bila upravo njegova u to vrijeme buduća supruga Ana Nikolić.


Rasta je takođe istakao da je ponosan i na prvi rođendan svoje emisije koji je proslavio u kultnom klubu Akademija u Beogradu. Kako je naveo, oba stejdža bila su dupke puna.

– To su neke stvari koje mi pune srce i na koje sam ponosan – rekao je Stefan i dodao da je promijenio mnoge navike od kada je završio sa robijom i kućnim zatvorom.


– Veoma sam posvećen vjeri i duhovnosti, i te kako se okrećem sada tim vrijednostima – objasnio je muzičar, pa se pohvalio da je nedavno častio roditelje luks putovanjem na Tajland jer, kako kaže, ima potrebu da im se oduži za sve što su za njega učinili.

– Iznajmio sam veliku vilu da možemo svi da uživamo i odmaramo se, mnogo sam ponosan što mogu da ugodim porodici, to su stvari koje me hrane i pune mi baterije – zaključio je Rasta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.