x

Mračna tajna Tare Simov: Kako je zadrugarka zarađivala novac?

Učesnica rijalitija "Zadruga" Tara Simov navlačila je, pa pljačkala nesrećnike putem ljubavnih oglasa koje je postavljala u dogovoru sa nekoliko svojih drugara.

Ova kontroverzna starleta, koja je za kratko vrijeme uspjela da skrene pažnju na sebe i istakne se kao jedna od najzapaženijih među rijaliti-igračima, iako je jako mlada, iza sebe već ima pozamašan ulični dosije.

- Ona je bila jako problematična djevojka, nije bilo osobe koja je mogla da je zaustavi kada nešto odluči. U školi je zavodila red, tukla je dječake i djevojčice. Imala je svoj klan, držala je oko sebe sve najgore osobe kako bi imala s kim da ostvaruje svoje užasne planove.


- U to vrijeme su bile aktuelne televizije sa SMS porukama koje su ljudi slali u vrijeme kada su na programu išli muzički spotovi. Mahom su se tu oglašavale osobe koje su tražile partnera za ljubav, s.ks i druženje. Tara je došla na ideju da se javlja tim nesrećnim osobama, a onda da ih pljačka i uzima im novac, telefone i sve što su imali kod sebe, a moglo je kasnije da se unovči i proda. Tara je za svoj pakleni plan imala podršku dva drugara, njena vršnjaka, koji su imali iste pobude kao ona, željni da pokažu kako su moćni i da mogu da ostvare sve što žele. Ona je bila predvodnica igre, a oni izvršioci njenih paklenih planova - kaže izvor blizak Tari i dalje priča kako su izgledale te njihove prevare.


- Tara je bilježila brojeve telefona koji su išli na muzičkom TV kanalu. Uzimali su u obzir uglavnom one na kojima je pisalo "Dobrostojeći stariji muškarac". Ona im je palila maštu svojim golim fotkama i erotskim porukama, a kada su bili bareni, navlačila ih je u zamku. Uglavnom su oni dolazili kod nje u stan, a bilo je i onih koji su nju pozivali u kuću. Tara bi ih raskravila, pustila da se opuste i povjeruju joj, a onda su u akciju upadali njeni drugari, koji bi tada urnisali žrtvu. Uspjeli su tako da opljačkaju na desetine žrtava, ali jedan im je došao glave - priča izvor i dodaje:

- Čovjek koga su navukli bio je prilično opasan. On je u stanu zaključao i Taru i njene saučesnike, onda je nazvao svoje drugare. Ubili su boga u njima, ni Taru nisu štedjeli iako je žensko. Kada su ih dobro isprebijali, šutnuli su ih iz stana onako modre, krvare i iscijepane. Od tog momenta nije im više padalo na pamet da se bave sličnim smicalicama, a batine koje su dobili bile su im za nauk da ne kradu i ne varaju ljude.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.