x

10 godina od tragedije

Muk na groblju u Sremskoj Mitrovici: Održan pomen Darku Radovanoviću, porodica i prijatelji neutješni!

Pjevač Darko Radovanović tragično je nastradao na današnji dan u saobraćajnoj kod Ostružnic zajedno sa svojim menadžerem Aleksandrom Miloševićem.

Darku se danas navršava pomen, a na groblju u Sremskoj Mitrovici gdje su se okupili njegovi najbiliži prijatelji i porodica koji ga čuvaju od zaborava.

Inače, ekipa Kurira posjetila je Darkove roditelje Vidoja i Stanu Radovanović u Obrenovcu, koji se svakog dana sjete svog djeteta. 


- Suprug i ja smo baš bolesni, ali smognemo snage nekako da na taj dan posjetimo njegov grob. To nam jedino ostaje dok možemo da funkcionišemo - rekla nam je na početku razgovora Darkova neutješna majka.


- Nikako, šta da kažem. Onako kako mora. Neočekivano, još sam na spisku živih. Nisam vjerovao da mogu pregurati ni nedjelju dana kada nas je Darko napustio, a evo prođe 10 godina. Drže nas u životu naše unuke, i to nam mnogo znači. Posebno kad vidim Laru. Išli smo godinama svake subote, ali više nisam u mogućnosti da idem stalno zbog zdravlja. Sad se vidimo četiri-pet puta godišnje i redovno preko video-poziva. Moramo živjeti, nema nam druge. Stalno sanjam sina, svako drugo-treće veče, bili smo jako vezani. Bio je izvanredan sin, otac i suprug. Svi su ga voljeli - rekao je otac.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.