x

Muki Estrada se vratio u Beč: Menil napravio lom u petak!

Muki Fijuljanin godinama drži najpoznatiji klub u Beču  - Club Estrada, a u septembru ove godine se navršilo 30 punih godina postojanja ovoga objekta, koji se ujedno smatra najboljim klubom u Austriji.  Pored toga, Muki se ozbiljno posvetio muzici, jer se njom bavi profesionalno. Veliki uspjeh je postigao ove godine odnijevši pobjedu na bihaćkom festivalu sa pjesmom `Zavjet ocu`, a do sada je  već snimio i pola CD-a.

Club Estrada

Hernalser Gürtel 4. Beč / Austrija

+43 699 19762412

Krajem ove godine očekuje se Mukijev novi CD, a promocija će biti u Bihaću u The Best Clubu kod Mukijevog prijatelja Harija. Inače, nakon ljetne pauze, Muki se vratio u Beč gdje nastavlja da vodi Club Estrada ,najpoznatiji jugoslovenski klub u Beču.

 

U petak 06.oktobra je gostovao Menil Velioski. Mladi pjevač je napunio klub Estrada do posljednjeg mjesta, što je ujedno dokaz da se naš narod uželio istinki kvalitetnih derneka koje Estrada organizuje. Vrhunska atmosfera je potrajala do jutarnjih sati, a svi prisutni su već najavili svoj dolazak na naredna gostovanja: 13.10. Jašar Ahmedovski, 27.10. Mirza Šut, 3.11. Emina Tufo, 24.11. Šemsa Suljaković, 8.12. Sanja Maletić. Nakon toga, slijede gostovanja: Halida Muslimovića, Halida Bešlića, Asim Bajrića, Enesa Begovića, Davora Badrova i drugih...

 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.