x

Muškarac otkrio kako je je bilo odrastati kraj oca s Downovim sindromom: Ponosan sam na njega!

Roditelji s Downovim sindromom svojoj djeci jednako pružaju ljubav kao i svi drugi roditelji, to je lekcija koju svi možemo naučiti nakon priče Sadera Isse iz Sirije o svom ocu.

Sader Issa, koji studira stomatologiju u Siriji, podijelio je priču o tome kako ga je odgajao njegov otac Jad koji ima Downov sindrom. Prema njegovim riječima otac ga je svakodnevno obasipao ljubavlju i učinio je najbolje što je mogao da njegovo djetinjstvo bude isto kao i kod svakog djeteta.

Naglasio je da se nikada nije stidio svog oca i da je jako ponosan na njega jer ga je odgojio u dobrog i poštenog čovjek. Niko ne kaže da je lako živjeti s Downovim sindromom, ali Sader i njegov otac Jad uspjeli su stvoriti divnu vezu na koju bi mnogi roditelji mogli pozavidjeti, piše Bored Panda.


"Ponosan sam na svog oca. Kroz moj život bio mi je najveća podrška u momentima kada mi je ta podrška trebala", rekao je Sader o svom ocu na koga se u njegovoj zajednici gleda pozitivno.

"Volio bih da svi prihvatimo različitosti i da ih se ne bismo trebali stidjeti. Ljudi s Downovim sindromom jesu različiti, ali imaju osjećaje, težnje i sposobni su živjeti normalan život kad postoji društvena prihvaćenost i društvo koje ih podržava. Dajmo im šansu da vidimo kakve sjajne sposobnosti imaju", kazao je Sader.


Trenutno se snima film o njegovom odnosu sa ocem.

Priča Sader Isse je prilično neobična s obzirom na to da je zapravo prilično rijetko da muškarci s Downovim sindromom imaju djecu. Prema Nacionalnom kongresu Downovog sindroma, ovo se često ne odnosi na sterilitet, već s njihovim "nedostatkom znanja" o reprodukciji.


"Prema informacijama NDSS-a, do sada su prepoznata samo tri slučaja očeva sa DS-om, a mi ne spadamo u ta tri slučaja. Nadamo se da će Bored Panda prenošenjem ove priče pomoći da ona na formalan način stigne u vidokrug velikih istraživačkih organizacija", kazao je Issa.

Žene s Downovim sindromom također mogu zatrudnjeti, ali to se ne događa često.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu, SAD. Trenutno sam udovica s troje djece i zapala sam u financijsku situaciju u travnju 2020. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih više ne čujete da su mi to učinili dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete se obratiti putem e-pošte ... Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam. Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Zajam za dugove ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., kredit tvrtke .............. itd E-pošta .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald usmjeriti vam sreću ................... ....