x

Muškarci se uvijek zaljube u ženu koja ima ovu osobinu – da li je vi posjedujete

Što muškarci kod žena vole više, izgled ili osobine? Kako koji muškarac, neki više pažnje pridaju fizičkom izgledu žene, no velika većina muškaraca u svom izboru žene više pridodaje važnost osobinama koje žena posjeduje. 

Mnogim muškarcima nisu važne velike grudi, dugačke noge, predivna kosa i oči ili pak tona šminke na licu koja ponekad muškarcima može biti i odbojna.

Da li ste znali da muškarci zapravo najviše cijene kod žene jednu osobinu koju nema svaka žena, a da li je imate i vi? Osobina koju svaki muškarac teži pronaći kod žene je njezin optimizam i vedrina. Vedra žena puna optimizma zračit će neopisivom pozitivom koja će privući svakog muškarca.

Muškarac koji traži partnericu za dulje vrijeme svakako želi imati uz sebe ženu koja će i u najvećim problemima i situacijama gledati pozitivno i ohrabrujuće. Pozitiva i sreća koje vladaju ženom osobine su koje velika većina muškaraca zapravo traži, uz takvu ženu muškarac osjeća pozitivne vibracije.


Muškarci traže optimizam

Muškarci traže optimizam kod žena, optimizam nosi sa sobom sretnu i vedru ženu. Uz optimističnu i pozitivnu ženu svaki će se muškarac osjećati optimistično i vedro. Optimizam nosi sa sobom pozitivno gledanje na stvari, situacije i osobe sa ciljem nadanja u pozitivna rješenja koje nosi budućnost.

Nije svaka žena optimistična, odnosno nemaju sve žene ovu osobinu kojom bi pokazale svoju pozitivnu snagu i vedrinu. Zapravo potrebna je velika snaga volje da svaku situaciju gledate na pozitivan način i nadate se najboljem mogućem rješenju. I inače nitko ne voli mrgodne i namrštene ljude koji sve gledaju crno i razmišljaju na negativan način.

Pozitiva je izvor sreće i žena koja je zrači srećom privlači kao magnet, a muškarci upravo i traže takvu ženu koja je pozitivna i sretna. No, ukoliko optimizam i pozitiva nije vaša osobina radije nemojte glumiti da ste pozitivna i optimistična osoba jer će to svaki muškarac vrlo brzo shvatiti i okrenuti se na drugu stranu jer neiskrenost je nešto što muškarac svakako ne voli.


Muškarci vole sretne žene

U današnje vrijeme užurbanog života i stresa na poslu ili brizi za egzistenciju teško je gledati stvari na pozitivan način i živjeti optimistično. Ukoliko ste zaposlena žena koja je zaokupljena karijerom, vodite brigu o svom izgledu i imate jako malo slobodnog vremena, nemojte zaboraviti živjeti, jer postoji život izvan posla. Posvetite vrijeme samo sebi i otkrite da li i vi posjedujete osobinu koju muškarci najviše vole, a to je optimizam, vedrina, sreća, te nasmijano lice.

Ili pak pripadate ženskoj populaciji koja ne trči za karijerom već uspješno balansirate u egzistencijalnim troškovima pristojno zarađujući za život, volite sebe i dobro se poznajete i davno ste shvatili imate li ove osobine pozitivne i optimistične žene. Nemoguće je svaki dan biti sretan i optimističan, ali ako ste veći dio vremena sretni i vedri, te vam smijeh nije stran muškarci će vas svakako primijetiti.

Pozitivna energija kojom vedra i optimistična žena zrači nosi sreću koja je muškarcima vrlo privlačna kod žena i zapravo sreća je to što svaki muškarac traži.


(Arz.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.