x

Ona prava

Muškarci su otkrili: Ove vrline ima žena koju bi voljeli oženiti

Njezine ludorije se moraju poklopiti s mojima ili njezini odnosi s obitelji i prijateljima su mi pokazatelj budućnosti... Ovo su samo neki od razloga na temelju kojih ovih 15 muškaraca bira buduće žene



Izlaženje, upoznavanje i pristupanje jedan je načina probira za ljude koji bi voljeli naći svog partnera za život. Iako kriteriji nisu univerzalni i svatko želi ono što odgovara njegovoj osobnosti, često se pogrešno smatra kako su muškarci ti koji se teže odlučuju na brak. Prava je istina da i oni imaju definirane tražene osobine svoje buduće žene, a njih 15 je otkrilo Cosmopolitanu koje su to:

Moja žena, dok je još bila moja djevojka, rekla je nešto što nikad neću zaboraviti. Rekla je "pokušati te ne voljeti je jednako kao pokušati ne biti gladan". To je bila najljepša stvar koju mi je ikad itko rekao, tako iskreno i otvoreno pokazujući da me voli i treba, a ne glumeći nedodirljivu. Također, ima vještinu skidanja mojih čarapa sa svojim nožnim prstima, a takav dječji zaigrani pristup svakodnevici je nešto što uljepša život na duge staze.

Povjerenje, sposobnost komunikacije, seksualna kompatibilnost, spremnost na opraštanje i bar nekoliko zajedničkih interesa su ono što čine dobar brak. To vam tvrdim iz iskustva - u sretnom sam braku 20 godina.

Poštenje i iskrenost, to je ono najvažnije, a ujedno i ono što je najteže pronaći. Lijepo je imati kraj sebe nekoga tko ima stav, zna ga izraziti i drži ga se - barem znaš na čemu si.

Uz puno drugih stvari, kuhanje. Koliko god to zvučalo primitivno, nema ništa ljepše ni više seksi nego kad vam vaša odabranica napravi za jesti ono što volite. Ljubav doista ide kroz želudac.

Znao sam da sam upoznao svoju ženu kad sam shvatio da ne možemo doći do kraja razgovora - uvijek dok smo pričali, bilo nam je teško prestati. Naravno, njezina ljepota, naša seksualna kemija i humor nisu na odmet.

Za mene, najvažnija je stvar da imamo sličan smisao za humor. To znači da slično shvaćamo stvari, a smijeh je nužan da bi se prebrodile teškoće.

Sposobnost da ne radimo ništa i da nam je ugodno zajedno. Da možemo satima sjediti na kauču, ruka u ruci i lijepo nam je. Ako idemo negdje, super, ako ne, opet super, važno je da smo zajedno.

Materijal za ženu je = najbolji prijatelj + seksualna privlačnost.

Važno mi je da ima vlastite interese i da su joj važni, to je pokazatelj zrelog pojedinca.

Da fino miriše i da se njezine ludorije na zgodan način funkcioniraju s mojim ludostima.

Važno je da živimo život istim tempom. To da želimo iste stvari u isto vrijeme je nevjerojatno podcijenjeno, a presuđuje brojnim ljubavnim odnosima.

Kod razmatranja je li neka žena ona prava za mene, promotrit ću kakve je odnose izgradila u životu i tko su ljudi s kojima je odabrala okružiti se. Ako s njom želim stabilnu i dugoročnu ljubav, želim vidjeti da je sposobna za to kroz odnose s prijateljima, obitelji...

Odličan smisao za humor, crta nezavisnosti s vlastitim interesima, sposobnost komunikacije i to da voli seks, naravno sa mnom. Pritom mislim da nije samo pasivna, već i ona meni pristupa. Jednostavno rečeno, to je ona koju želite kraj sebe i nakon seksa, a ne samo prije. Ako nakon toga možemo biti najbolji prijatelji, to je to.

Žena koju ću oženiti treba biti iskrena i otvorena, spremna na istraživanje raznih mogućnosti koje nam život nudi. Važno je i da se slaže s mojim prijateljima, jer su oni odraz mene, a isto vrijedi i za mene s njezinima.

Tražim netko tko će mi počešati leđa na mjestu na kojem ja ne mogu i netko tko će željeti napraviti nešto lijepo za mene bez da ga to tražim.


Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.