x

Must have: 10 komada koje morate da imate ovog proljeća!

Uživajte u bašti omiljenog kafića i šepurite se šetajući gradskim ulicama obučeni jednostavno, klasično, a ipak fenomenalno!

BOMBER JAKNA

 

Bomber jakna je jedan od najpouzdanijih odjevnih komada, koje možete da priuštite sebi ovog proljeća. Savršeno pristaje svim muškim figurama, pa je idealna za svakog muškarca.

 

Super izgleda u kombinaciji sa džinsom i džemperom, ali i u sa košuljom i kravatom.

 

BIJELE PATIKE

 

Svakom muškarcu je potreban jedan dobar par jednostavnih bijelih patika. Možete da ih nosite sa bilo čim i gotovo je izvjesno da nikada neće izaći iz mode.

 

Jednobojne bijele patike sa usko siječenim plavim odijelom, bijelom majicom i svijetlom ešarpom predstavljaju nepogrješiv proljećni look.

 

DŽEMPER SA MORNARSKIM PRUGAMA

 

Nikada ne možete da pogriješite sa Breton prugama (horizontalne pruge u mornarskoj teget-bijeloj kombinaciji), a proljeće je svakako pravo vrijeme da ih nosite. Majice su super i uvijek potrebne, ali džemper sa Breton prugama je mnogo korisniji i svestraniji komad iz vašeg garderobera.

 

Čak je i Džejms Din volio da nosi Breotn pruge i to mu je tako dobro stajalo.

 

SKRAĆENE TEGET CHINO PANTALONE

 

Proljeće je, pa je u redu da pokažete zglob. Lijepo izgleda ako podvrnete pantalone, ali ne izgleda tako saliveno, kao par pantalona koji je upravo tako skrojen.

 

Teget je boja koja se lako kombinuje, ovaj kroj pantalona će vaše zglobove učini mnogo tanjim nego što zapravo jesu.

 

OKSFORD KOŠULJA

 

Da budemo iskreni, ovo je višegodišnji klasični komad, jer na dobru oksfordsku košulju možete da se oslonite uvijek, bez obzira na sezonu.

 

Kada dođe ovako lijepo vrijeme, oksford košulju ne morate da skrivate ispod džemepera ii sakoa.

 

DERBI CIPELE OD MEKE UŠTAVLJENE KOŽE

 

Ove cipele su udobne i šteta je što ne možemo da ih nosimo tokom cijele godine, zbog vremenskih uslova. Ali kada se budete odlučivali za ove cipele, izbjegavajte crnu boju.

 

Zelene ili plave cipele od ovog materijala su reprezentantivne za savršen džentlementski autfit u proljećnim danima.

 

NESTRUKIRANI BLEJZER

 

Kada dođe proljeće i polako ostavljamo jakne kod kuće, potreban van je jedan dobar nestrukirani blejzer.

 

Blejzer je inače super komad, koji može da vam se nađe kao dodatni sloj kada je promjijenljivo vreme.

 

SVIJETLA TRIKOTAŽA

 

Pastelne trikotaže od merino vune ili kašmira su super prve proljećne dane, pogotovo ako niste imali vremena da ispeglate košulju prije posla.

 

Vrijeme je još uvijek nestabilno, čak i kada sunce sija, pa je proljeće idealno vrijeme za trikotažu.

 

BIJELA MAJICA

 

Vjerujemo da imate mnoštvo različitih majica, ali je obična bijela majica ono što obavezno morate da imate u svom ormanu.

 

Ona predstavlja esencijalni komad za proljeće jer može da se kombinuje sa bilo čim sa naše liste, a predstavlja i perfektan sloj garderobe, ukoliko preferirate slojevito oblačenje.

 

TRENČ KAPUT

 

Kiša nije neuobičajena pojava u toku proljeća, pa vam je potreban jedan komad garderobe, koji će vas zaštiti od nepredviđenih vremenskih neprilika.

 

Trenč kaput je idealan izbor, a još ako odaberete krem nijansu, napravili ste savršen potez, a predstavlja esencijalan komad zato što svaki muškarac izgleda bolje sa kragnom i zategnutim kaišem.

 

Izvor: Kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.