x

Muž joj ukrao ušteđevinu: Tanja Savić prolazi veoma teške životne trenutke!

Pjevačica Tanja Savić ovih dana prolazi kroz teške životne trenutke. Naime, pored toga što je muž Dušan Jovančević odveo njihove maloljetne sinove u Australiju, on joj je, navodno, ukrao i ušteđevinu.

– Tanja se jedva smirila kad je shvatila da su joj djeca u Australiji tokom pandemije korona virusa, a da stvar bude još gora, Dušan joj je ukrao ušteđevinu – započinje priču izvor za SCandal Exclusive i dodaje da je u pitanju čak 50 hiljada eura, koje je Tanja skupljala za crne dane.

– Kada je shvatila da je muž ostavio i bez prebijene pare, doživjela je nervni slom. Napala ga je, a on se pravdao da je novac, navodno, sklonio da ga ona ne bi uludo potrošila. S druge strane, Tanja je sigurna da će Dušan sve spiskati – navodi.


Ipak, pjevačici najteže pada to što nije sa djecom, te se svaki dan čuje sa njima preko video-poziva.

– Najviše joj nedostaju sinovi. Nažalost, ona ne može da putuje, jer su zabranjeni letovi, a Dušan ne spominje povratak. Oni su na korak do razvoda, ali se to sa njima nikad ne zna. Tanja je, inače, dala Dušanu saglasnost da putuje sa sinovima, a on je to iskoristio da bi je mučio. Plaši se da joj neće vratiti sinove – završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.