x

MJEŠTANI SELA KOD LESKOVCA ZAPREPAŠTENI

Muža zabetonirala u podrumu! Mislili smo da se Ivan oženio u Rusiji: Mještani šokirani pričom kao iz horor filma!

Mislili smo da se Ivan u Rusiji oženio jer ga nije bilo tri godine. Ovakav epilog priče nikome nije padao na pamet.

Ovako pričaju mještani sela Veliko Trnjane kod Leskovca koje je u centru pažnje nakon što je počelo da se odmotava klupko jezivog zločina.

Biljana Stojanović (38), koja je izvršila samoub.stvo u štali kraj porodične kuće osumnjičena je da je prije više od tri godine ub.la svog supruga Ivana, a potom ga zabetonirala u pomoćnoj prostoriji.


Mještani pričaju da su sumnjali da se Ivan u Rusiji oženio, jer ga nije bilo tri godine, ali da ovakav epilog priče nikome nije padao na pamet.

- Mi smo svi smatrali, kuća je tri godine bez muža, on radi u Rusiji, sigurno se tamo oženio. Bilo je već takvih priča radnika iz Rusije da odu na rad i tamo steknu novu porodicu, ali da je ub.jen, zabetoniran, zakopan u štali, to nikome ni na kraj pameti nije bilo - kaže mještanin sela.


On navodi da se po selu priča da su, navodno, uhapšena dvojica muškaraca zbog ovog slučaja, ali da za sada nema nikakvih zvaničnih informacija o tome.

- Navodno je jedan od njih ispričao gdje se nalazi Ivanovo tijelo, pa ga je tako policija našla 28. juna. Mi ne vjerujemo da se Biljana ub.la, vrlo je moguće da je i ona ub.jena. Neki kažu da je štala bila zaključana sa unutrašnje strane tako što je klin bio postavljen u rezu, pa je policija ušla kroz prozor, ali isto tako su oni koji su to uradili mogli da izađu kroz prozor. Ovako nešto se nikad nije desilo u našem selu - svjedoči čovjek.


Biljanina rodbina je odbila razgovor s novinarima apelujući na medije da ne objavljuju ništa dok se istraga ne završi.

- Mi znamo kakva je ona bila, bila je odlučna. Veoma brižna majka. Svako rekla-kazala, da li je tako ili nije tako, ne bi trebalo objavljivati dok se za nedjelju, dvije ne utvrde zvanične činjenice. Njeno troje djece je doživjelo ogromnu traumu. Još uvijek se ne zna da li je digla ruku na sebe ili joj je neko nešto uradio - kaže rođaka.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.