x

Na Baščaršiji otvoren Hookah bar Nur!

Idealno mjesto za ugodno druženje bez sumnje jeste novootvoreni Hookah Bar Nur, koji se nalazi u srcu Baščaršije u ulici  Čizmedžiluk 26. U četvrtak, 10. avgusta na samom otvorenju u to se uvjerila i ekipa Ekskluziva.ba portala, ali i maksimalan broj posjetioca. Već prve večeri, druženje je prijalo svima, pa se tamo uživalo sve do kasnih sati, što je sasvim očekivano, uzmemo li u obzir tamnošnje fenomenalne ponude. 

Hookah bar Nur

Čizmedžiluk 26.

062 546 194

Hookah Bar Nur je uistinu, upriličio noć za pamćenje pa je veliki broj posjetilaca maksimalno uživao u svemu što ovaj objekat nudi.

 

Osim što ga karakterizira prelijep ambijent, te ljetna bašta idealna za ljetne večeri, ovo mjesto nudi zagarantovanu oazu mira, opuštajuću atmosferu, ali i razne vrste aroma za nargilu, tako da ćete zasigurno pronaći i vama najomiljeniju.

 

Hookah Bar Nur bez sumnje će zadovoljiti sve vaše potrebe, a ukoliko je suditi tome kako su noć iza nas posjetioci bili prezadovoljni počevši od samog ugođaja, usluga, ne ostaje ništa drugo nego da vam damo toplu preporuku da što prije posjetite ovo mjesto.

 

Posjetite i facebook stranicu Hookah bara Nur: 
https://www.facebook.com/hookahbarnur/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.