x

Na Ciglanama otvoren Miami Chill Lounge: Provjerite zašto je ovo mjesto drugačije od svih! (GALERIJA)

U nedjelju, 25. avgusta svjedočili smo velikom otvorenju Miami Chill Lounge objekta, u kojem ćete zagarantovano uživati. Bh. bokser Adnan Redžović je zajedno sa kumom Asimom Hušićem odlučio da nakon uspješnog poslovanja ekskluzivnog Miami Chill Lounge-a na već poznatoj adresi Vrazova 3, otvori još jedan. Istoimeni objekat se nalazi na Ciglanama (Merhemića trg 13). Po svemu poseban, nema sumnje kako će novo mjesto u gradu brzo osvojiti srca svih Sarajlija. 

Na mjestu nekadašnjeg Caffe-a Gogo otvoren je ekskluzivni lokal Miami Chill Lounge. Na sjajnoj lokaciji sa predivnom ljetnom baštom i pažljivo uređenim ambijentom, ovaj lokal nudi najbolje nargile. Predstavlja savršeno mjesto za odmor i opuštanje u bilo koje doba dana i noći. Uspješni sportista Adnan Redžović i njegov kum Asim Hušić su kao sjajni domaćini na samom otvorenju počastili sve goste besplatnim nargilama. Bio je to divan gest, a uz to gosti su se zasladili tortom koja je donesena u čast otvorenja. 


Brojni gosti zauzeli su svoje pozicije u predivno opremljenom Miami Chill Lounge-u već od 19 sati, a povedeni dobrom i ugodnom atmosferom tamo su ostali do kasno u noć. Kao podrška Adnanu Redžoviću, poznatom i kao "bosanski lav" došli su brojni prijatelji, među kojima su bili: Srđan Jokić, menadžer kick boksa iz Podgorice, Dževad Poturak, Edin Krupalija, Zijo Poljo,  Elvir Šendro - mladi bokser iz Mostara, te drugi... Svi oni su imali priliku da se uvjere kako je ovo idealno mjesto za razgovor, te bijeg od svakodnevnog stresa. 


Miami Chill Lounge obećava na samom početku. Tamo ćete se uvjeriti u najbolje nargile, a u svemu tome ne kaskaju fenomenalnu ponude i pristupačne cijene. Pažljivo opremljen, ovaj lokal vam nudi dozu opuštanja. Enterijer i same boje utiču pozitivno na vaše misli da ćete zaboravite na stvarni svijet i vaše brige. Svakako, pozitivno raspoloženje je nešto što ćete ovdje susresti, a naoružani tako dobrom energijom svakako da ćete odavde uvijek odlaziti sa osmijehom na licu, zadovoljni onim na što ste naišli. Posjetite među prvim novo mjesto u gradu, te budite dio najljepše priče. 

Miami Chill je dostupan i na Instagramu: 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.