x

OLIMPIJSKE PLANINE

Na Igmanu i Bjelašnici danas puno domaćih i stranih turista! (Foto+Video)

Turistička sezona na Bjelašnici i Igmanu je nikad bolja. Ove olimpijske planine su i danas privukle veliki broj domaćih i stranih turista, u što se uvjerila i ekipa Ekskluzive. Idealno vrijeme je dodatno poslužilo, a iako je danas radni dan - gostiju nikako nije manjkalo. 


Bjelašnica i Igman pružaju idealne uslove za zimske sportove, a shodno tome ove sezone su omiljeno pristanište svima koji uživaju u ovom godišnjem dobu. Pored domaćih turista, prednjače i gosti iz Srbije, Hrvatske, Slovenije. 


- Bjelašnica je ove godine pravi zimski hit. Prvi u regionu smo počeli sa skijaškom sezonom - rekao je nedavno za Anadoliju Aldin Smajkan, rukovodilac marketinga i prodaje u KJP ZOI '84, kompanije koja upravlja OC Bjelašnica - Igman.


Uslovi su zaista fenomenalni, a i ne čudi obzirom da se na vrijeme radilo da sve bude perfektno za zimsku sezonu. To je prepoznao i veliki broj ljubitelja zimskih sportova, pa su posjete rekordne. Ekipa Ekskluzive je danas posjetila olimpijske ljepotice Bjelašnicu i Igman i sami smo se uvjerili da je najveće uzbuđenje upravo na ove dvije planine. 


Kako biste bili u toku sa aktuelnostima i dešavanjima sa Bjelašnice i Igmana svakako zapratite Instagram profile: 
- Olimpijski centar Bjelašnica
https://www.instagram.com/ocbjelasnica/
- ZOI '84
https://www.instagram.com/zoi84ocs/

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.