x

Na Instagramu Dan žalosti, a na sahrani samo par poznatih: Sramotno ponašanje estrade povodom smrti misice Dijane!

Misica Dijana Milojković preminula je u 33. godini života, a njen rođeni brat objavio je da će danas biti njen ispraćaj na vječni počinak.

Iako su se mnoge javne ličnosti oglašavale putem društvenih mreža i izrazile svoje saučešće porodici misice, rijetko ko od njih se zaista i pojavio na sahrani.

Među prvima koji je na ispraćaj stigao bio je njen bivši dečko Stefan Karić koji je u Ćupriju došao sa velikim bijelim vijencem.

Nakon njega su pristizali brojni prijatelji i porodica, ali ne i oni koji su iskoristi tragičnu smrt ove mlade djevojke kako bi dobili malo medijskog prostora.


Čast izuzecima pripada i Mirku Šijanu, sinu Goce Božinovske, koji je na sahranu pristigao sa nekoliko prijatelja.

Sahrani su prisustvovale i Rada Manojlović i Aleksandra Prijović koje su se čak i zagrlile i zaplakale i vide koliko je njih pogodila smrt misice Dijane i koliko će im nedostajati.


Podsjetimo, Dijana je rođena je u Ćupriji 1989. godine, a njenu karijeru je obilježila pobjeda na izboru za Miss Srbije 2009. godine. Na takmičenju u Bejrutu 2014. godine, Dijana Milojković postala je i "Miss Evrope" kao i "Miss sporta", te je nastavila da radi kao model.

Završila je čak dva fakulteta, Farmaceutski fakultet u Beogradu, kao i Fakultet za menadžment, na kome je završila master studije u oblasti ekonomskog menadžmenta. Dijana Milojković se od malih nogu bavila i plesom i trenirala je tenis.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.