x

NIJE DJELOVAO KAO NEKO KO BI TUKAO ŽENU

Na mrežama cvjetala ljubav, a u kući pakao! Komšije progovorile o ljekaru i ženi koju je prebio: Nadmjeni su, ne druže se ni sa kim!

Mještani Zemuna gdje se jučer dogodilo porodično nasilje kada je poznati ljekar N. O. pretukao suprugu I. O. otkrivaju za Kurir kakav su odnos imali s njima i šta se dešavalo tokom hapšenja.

- Čuli smo rotacije policije i Hitne pomoći, bila su dva policijska auta i kasnije smo saznali da je doktor uhapšen jer je pretukao suprugu i da su im tu bila i djeca - kaže jedan od komšija, dok drugi dodaje:

- Iznenadili smo se da je on nasilnik, jer nije djelovao kao neko ko bi tukao ženu. Bili su pomalo nadmjeni i nisu se družili ni sa kim iz kraja.


Komšije za Kurir kažu da nisu ranije čuli buku iz njihove porodične kuće.

- Djelovalo je kao da nemaju problema jer su uvijek bili na nekom nivou, imaju vilu i voze dobre automobile - kažu komšije i dodaju da nisu vidjeli kako pripadnici MUP Srbije odvode doktora sa lisicama na rukama.


Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

Inače, poznati ljekar uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici. Ljekar je navodno sinoć brutalno pretukao suprugu kojoj je nanio teške tjelesne povrede.


Kurir je pokušao da stupi u kontakt sa porodicom doktora kako bismo saznali šta se dogodilo sinoć u njihovom porodičnom domu, ali nam je ženska osoba rekla "da u kući nema osobe koja bi mogla da razgovora na tu temu".

Podsjetimo, policijska patrola iz Zemuna jučer je intervenisala zbog prijavljenog nasilja u porodici. Prijavljeno je da suprug pištoljem tuče suprugu. Patrola je ispred vrata stana zatekla 48-godišnjeg N.O. koji je, potpukovnik Vojske Srbije, zaposlen kao hirurg na VMA.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.