x

Na njegovu pjesmu 'Kleo bih te izdajice moja' mnogi rezali vene, a Kadir Nukić je sada razvalio hitčinom 'Nemoj nikad ti da plačeš'!

Kadir Nukić u svom opusu numera ima kvalitetne hitove koji su ostali za sva vremena, što ujedno opravdava njegov status dugogodišnje zvijezde Ex Jugoslavije. Svakako da se među hitovima izdvaja 'Kleo bih te izdajice moja', pjesma koja svakoga dotuče i bez koje ne prođe nijedan dernek. Pored toga, Nukić se može pohvaliti pjesmama 'Tu je ona', 'Kazna', 'Žena heroj', 'Ja te želim za sebe', te drugim hitovima. Sada se pojavila nova numera iskusnog pjevača, koja prijeti da ugrozi sve prethodne, jer onaj ko ju je čuo, potpuno je razoružan emocijama koje je pjevač prenio na njih. Naime, 'Nemoj nikad ti da plačeš' naziv je nove pjesme Kadira Nukića.


Kadir Nukić je prije par dana predstavio svoj novi projekat. Riječ je o pjesmi 'Nemoj nikad ti da plačeš' za koju je urađen i spot za koji je bila zadužena OTV Valentino. Numera je rađena u WS Music Studiju - za produkciju i aranžman se pobrinuo Kenan Fejzić Cina, kompozitor je Josip Matić, tekst je radio Teso Mrkonjić. Klavir: Aleksandar Kovačević , klarinet: Bertan Kominov, prateći vokali: Mensura Bajraktarević.


Po samom objavljivanju nove pjesme Kadir Nukić je pobrao sve pohvale. Emocije koje proizilaze iz njegove nove pjesme dopiru do srca slušalaca, a mnogi su u ovoj numeri vidjeli svoju priču. 


Kadir Nukić kao dugogodišnja zvijezda naše estrade uživa u posebnom statusu kvalitetnijih pjevača koji na svojim dernecima napravi dobru atmosferu, ali ujedno i nerijetko rasplače goste. Njegove pjesme se posebno pjevaju i slušaju u Bugarskoj, te dijaspori gdje je najtraženiji. Njegovi nastupi su uvijek posjećeni, a publika s nestrpljenjem očekuje svaku novu zabavu uz Nukića za kojeg kažu kako je omiljena zvijezda estrade u dijaspori. 


Nema sumnje kako će njegova nova pjesma ubrzo zaživjeti, a gdje će Nukić uskoro zapjevati možete pratiti putem njegove Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/KadirNukicOfficial/



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.