x

u vezi s dvije djevojke, jedna izgleda otpala

Na TikToku tvrde da Buba Corelli više nije sa Petrom! A, šta je sa Jasminom?!

Mnogi tvrde da Buba Corelli živi kao u haremu i da ima dvije djevojke, Jasminu Đuderiju i Petru Cupan, kao i da one znaju jedna za drugu i da nemaju ništa protiv toga. Ipak, i u njihovom ljubavnom gnijezdu postoje nevolje, a više je nego očigledno da se reperove izabranice međusobno ne podnose i ne slažu najbolje.

U prilog tome govori i indirektno prepucavanje preko društvenih mreža. Jasmina javno proziva Petru i karakteriše je kao “ljubavnicu”, a sebe kao reperovu ženu, a nedavno je na Tik Toku napisala kako Petra zvuči kao muškarac.


S druge strane, Petra samo lajkuje negativne komentare za Jasminu, ali ne odgovara na njih. Ono što je zanimljivo jeste da se obje strastveno bore za Bubinu naklonost, pa tako kopiraju jedna drugu. Tako na primjer, čim Jasmina ode na manikir i to objavi na Instagramu ili TikToku, istog ili narednog dana to uradi i Petra. Ili obrnuto.

Čim Petra obuče haljinu i ispozira na jednoj nozi, poslije nekoliko dana to uradi i Đuderija.


Čini se da ove dvije dame imaju iste ili slične stvari u garderoberu, pa tako nose identične odjevne kombinacije, haljine, košulje, pantalone, pa čak i cipele, a slike objavljuju na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama se vodi polemika oko previše sličnosti između Bubinih izabranica, a mnogi misle da su njih dvije zapravo u odličnim odnosima i da na ovaj način samo privlače pažnju.


Najsvježija informacija koja nam dolazi upravo sa Tik Toka “govori” da su Buba i Petra raskinuli. Dodatak “I šta ćemo sad” izazvao je mnoštvo komentara pa jedni “ne mogu sebi doći od šoka”, “drugima život više nema smisla”, “Buba sultan ima rezervu”…

A na istoj društvenoj mreži objavljen je video u kojem je predstavljeno objašnjenje ovog “ljubavnog trougla”, odnosno ko koga “prati”, ko koga “ne prati”. Nema potrebe naglašavati da je situacija izuzetno zamršena. Svaki zaključak o ovom odnosu donosite na sopstvenu odgovornost. Simbolično, ovo objašnjenje prati pjesma Ace Lukasa aforističnog naslova “Gotovo”.

Video pogledajte ovdje


.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.