x

Zenica

Na zeničkom trgu Šerif Konjević napravio koncert za pamćenje! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Pred nekoliko hiljada posjetilaca, Šerif Konjević je sinoć Zenici poklonio koncert koji će se dugo pamtiti. Jedan od najboljih pjevača u regionu, oduševio je publiku koja je došla iz svih krajeva BiH, ali i iz zemalja regiona.

Koncert je otvorio pjesmom Nije taj čovjek za tebe, da bi poslije uslijedili najveći hitovi poput Vjenčanice, Nisam te ponizio, Koliko plavo nebo je i mnogih drugih, a sjajna muzička pratnja, koju je imao Konjević, dodatno je uveličala ovaj istinski spektakl.

“Konačno jedan vrhunski muzički nastup, zaista sam oduševljena Šerifom, koji je sigurno najbolji pjevač današnjice”, kazala je jedna od posjetiteljica koncerta. 

Ovo je prvi put da Šerif Konjević nastupa na otvorenom, a ujedno i prvi put da nastupa u Zenici. Odlične atmosfere i zabave nije nedostajalo, a to je potvrdila i prezadovoljna publika, koja je pjevala u jedan glas svaku Šerifovu pjesmu. 


Pred sami koncert, Konjević je izjavio kako voli Zenicu i Zeničane, te obećao nezaboravan koncert.

“Drago mi je da vidim ovoliki broj publike. Ja zaista volim Zenicu, i ovo nije običan koncert. Nadam se da će svi uživati”, poručio je Konjević.

Koncert koji se dugo čekao, ispunio je sva moguća očekivanja, a mi već sutra nastavljamo sa novogodišnjim sadržajem, kada će nas u najluđu noć uvesti Mostar Sevdah Reunion i sarajevska pop rock grupa Regina. Vidimo se u Zenici. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Pahuljko / Zenicablog

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.