x

uništio je

Nadam se da je ovo posljednje mjesto na kojem smo se sreli: Zadrugar konačno sasuo sve Dalili u lice, nije znala šta ju je snašlo!

Ovonedjeljni vođa Bane Čolak tokom podjele budžeta iskoristio je priliku da svakom u lice kaže šta ima. On je tom prilikom najviše potkačio cimerku Dalilu Dragojević.

- Dalili mali budžet, o njoj sam sve rekao. O tebi mi se za 180 stepeni promijenilo mišljenje, ti si kriva koja je započela našu svađu, kao i mnoge situacije. Ti vrijeđaš mnogo, nemamo kontakt, niti ćemo imati, nadam se da je ovo posljednje mjesto na kojem smo se sreli - rekao je Bane.


- Naredni srednji budžet ja za osobu koja je moja zemljakinja, a ona je utihnula ovdje a ja te mnogo cenim, jako si vaspitana, i moram da kažem da mi se tvoj odnos sa Janjušem jako sviđa - rekao je Bane Sandri Čaprić.

- Napravaću srednji budžet za Gruju, iako si majmun. Gotivim te ali nisi mi jasan, taj tvoj odnos mi se ne sviđa, ali prema meni si super, gotivim te i šalim se na tvoj račun. Nisam imao srednjih više, ali sam napravio za tebe - rekao je Bane.


- Mali budžet za Marijanu, jeste me branila od Zerine, ali imali smo mnogo svađa. Sada se ne družimo. Ovo je tvoja najbolja sezona ali ipak se ne družimo - dodao je Čolak.

- Krle mali budžett, nemam loših riječi, samo molim te smanji psovke. Kada si naspavan, ti si zabavan i za..bant, a nikada nismo imali svađu, osim kada se kockamo - objasnio je vođa.

- Naredni mali za Deniz. Ponašaš se u rijaliti luda, ali meni je to super, samo nemoj da se biješ - rekao je Bane.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.