x

prevario je u rijalitiju

Nadežda Biljić se rasplakala u emisiji: Toma se ugojio kao svinja, neće mi rijaliti profuknjača uništiti život!

Nadežda Biljić počela je da plače na samom početku priče o Tomi Paniću. Pjevačica je istakla da je imala veoma težak period, pa je zbog toga Toma ušao u rijaliti.

"Nas dvoje smo imali težak period, on je ušao u "Zadrugu". Pao mu je stomak u krila, katastrofa na šta liči, ugojio se kao svinja. Nas dvoje smo se dogovorili da kada uđe sebe predstavi kao ono u šta sam se ja zaljubila. Kao porodičan čovjek. On se promijenio, posvećen je djetetu i meni, ali doživim da jedna Dragana koju niko ne zna pravi sa njim priču. Ja jesam ljubomorna, jesam budala, ali pet dana sam sa mojom majkom na krv i nož, da bi mi šesti dan došla i rekla da sam u pravu. On nju gleda kao drugaricu i uopšte to ne vidi", rekla je Nadežda u emisiji "Ami Dži šou", pa dodala:


"Nikada neću dozvoliti da mi jedna rijaliti profuknjača uništi život. Ne želim da plačem, ali hormoni su i meni podivljali, porodila sam se prije šest mjeseci. Mi smo stabilni emotivno, ali sam ja možda nestabilna u svojoj glavi. Ako bude želio da bude sa njom, ja ga neću spriječiti, to će biti kraj. U bijesu sam izgovorila da ću mu oduzeti dijete, ali neću to uraditi. On će imati potpuno pravo da naše dijete viđa kad god poželi."

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.