x

Nadežda opisala s*ks sa Banetom: KAO DA ME JE UBO KOMARAC!

Nadežda Biljić je već u nekoliko navrata bez srama pričala svojim cimerima se*sualna iskustva. Kako je ostvarila vrlo korektan odnos sa Markom Janjuševićem Janjuševm, on je izvukao iz nje sve detalje njenog se*sualnog života. Naravno, Janjuš nije želio ni da je poštedi priče koja kruži Bijelom kućom, a tiče se njenog intimnog odnosa sa Banetom Čolakom.

- Sad si našla pravu priču i tjeraj ovo. Sviđate se jedno drugom. Prijate jedno drugom, ne možeš da kažeš da ne prijate. Što sada kada svi znaju za vas, što se ne opustite - upitao ju je Janjuš.

- Zato što on ima Kaću. Nije to između nas kao što vas dvojica pričate. Zato što smo mi drugovi. Što ja moram sa njim da se je*em - smješkala se Nadežda.

Janjuš nije odustajao od provokacija ne bi li izvukao nešto više od Biljićke. Pošto je otkrila javno pred svim zadrugarima da je imala se*s sa Banetom koji je trajao dvije sekunde, ona je ovom ukućaninu rekla nešto što ga je potpuno šokiralo.

- Najbolje ti je srijedom, kad je žurka. Ono je bilo top kada je ušao u tebe. Jesi li osjetila te dvije sekunde? - upitao ju je bez pardona

 - Da, kao da me ubo komarac - rekla je kroz smijeh.

- Srećan sam zbog vas, lijepo vam je. Znam ja da tu nema nikakve perspektive, ali bitno da vam je ijlepo, da osvježiš auricu, čisto malo da te zagolica - nastavio je Janjuš.

U nastavku priče se požalila da poslije onoga što je imala sa Banetom, neće moći da se vrati svom bivšem dečku.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.