x

Nadomak raja na zemlji otvoren Restoran Vrelo Bosne! (GALERIJA)

Nadomak raja u Sarajevu, poznatijeg kao Vrelo Bosne, koje je omiljeno turističko mjesto,  na adresi Magistrala 66., Ilidža –Sarajevo (uz glavnu cestu prema Blažuju) otvoren je Restoran Vrelo Bosne. Novootvoreni objekat je idealno mjesto za odmor i prilika da se kušaju najbolji specijaliteti domaće kuhinje, koje za sve goste spremaju vrhunski kuhari. 

Restoran Vrelo Bosne

Bosanski ljiljan, Bosna i Hercegovina

062 872 222

Restoran Vrelo Bosne koji je smješten na sjajnoj lokaciji i posjeduje 300 sjedećih mjesta je napokon otvorio svoja vrata. Brojne zvanice su se već na samom otvaranju uvjerile kako je riječ o jedinstvenom mjestu. Sam ambijent je urađen da se svaki gost osjeća udobno i opušteno, a ljetna bašta uz predivnu fontanu svakako vas vodi u drugi svijet i bijeg od svakodnevnih problema. Na prelijepoj lokaciji u prirodi, ispod planine Igman na veoma pristupačnom mjestu, uz glavnu magistralu zasigurno ćete pronaći vašu dnevnu dozu mira sa sve ukusnom hranom. Za ugodnu domaću atmosferu se brinu ljubazni domaćini i osoblje restorana.


Restoran je izričito bosanskog karaktera, bosankih specijaliteta. Jela koja će se naći na meniju restorana su sljedeća: od glavnih jela: sitni ćevap, mućkaliće, grah sa suhim mesom, gulaš, punjene paprike, te jela po narudžbi kao teleća šnicla, teleća bečka šnicla, teći ražnjići. Jela sa roštilja: pileći ražnjići, biftek, ramstek, saute strognoff, miješano meso, ćevapi, pljeskavice u kajmaku, teleća punjena šnicla, piletina sa gljivama, pileća šnicla natur, pileća bečka šnicla. Salate: sezonska, miješana, šopska, pileća. Prilozi: riža, pomfrit sa sosom, povrće na žaru. Supe i čorbe: begova, teleća, mađarica, pileća bistra supa. Topli napici: bosanska kafa, espresso, cappucino, nescaffe, te razne vrste čajeva. Naravno, tu su i gazirani napici/negazirani napici, te deserti za slatkoljupce. 


Restoran Vrelo Bosne je idealno mjesto za goste ukoliko žele uživati u visokokvalitetnoj paleti izrazito bosanskih jela i pića uz pristupačne cijene. Restoran nudi i tradicionalna jela bosanskih specijaliteta sa roštilja. Također, restoran Vrelo Bosne pruža za svakog po nešto, od poslovnih ručkova, večera do ugodnog boravka sa cijelom porodicom. Moguće je organizovati rođendane, svadbe, promocije diploma i slično.


U restoranu se ne služi alkohol, a sva hrana i piće su pod kontrolom HACCP standarda, sistema kvalitete kojim se osigurava kvalitet hrane. Obezbijeđena su parking mjesta, a ono što je svakako još jedna pogodnost jeste igraonica za djecu. Naime, Restoran Vrelo Bosne je idealno mjesto i za mališane, tako da možete opušteno degustirati brojne specijalitete i biti sigurni kako će se vaši najmlađi članovi sjajno zabaviti.  Igraonica nudi dosta zanimljivog sadržaja, a tokom boravka ljubazno osoblje će se pobrinuti za Vaše mališane.


Ono što je sigurno jeste da će svi posjetioci imati priliku da probaju vrhunske specijalitete. Ponuda restorana je neodoljiva, te samim time pristupačna za današnji standard. Napokon je neko kreirao savršeno mjesto za opuštanje, dobro druženje, ukusna jela i ambijent za uživanje.  Glavni idejni tvorac ovog projekta su vlasnici restorana, a plan su realizirali bosanski inženjeri. Restoran Vrelo Bosne je moderno-ambijentalnog stila i čeka na Vas. 


Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.