x

Najatraktivnija lokacija u gradu i još neviđen ambijent: U Sarajevu otvoren Mojito Bar - kokteli i nargila na jednom mjestu!

U petak, 20. oktobra na sjajnoj i svima dobro poznatoj lokaciji u Sarajevu, u zgradi poslovnog centra `Villa Park` svečano je otvoren Mojito Bar. Novootvoreni objekat odiše prije svega luksuzom, budući da je ekskluzivno opremljen i vodi vas u svijet čarolije. Mojito Bar je pravo mjesto za savršen odmor uz koktele kakve do sada niste kušali, ali i vrhunsku nargilu.

Caffe Bar Mojito

Bulevar Meše Selimovića 22

033 625-625

Svečano otvorenje Mojito Bara iziskivalo je dosta rada, budući da su domaćini htjeli da sve bude dovedeno do same perfekcije. Sam ambijent je nešto još uvijek neviđeno u gradu. Enterijer je spoj luksuznog, elegantnog i čarobnog. Pažljiv odabir boja, svjetlosnih efekata, komfornog namještaja zadovoljit će apsolutno sve posjetioce, koji će se, bez imalo sumnje osjećati sasvim opušteno. Mojito Bar je definitivno mjesto u kojem ćete, barem nakratko pobjeći od svakodnevnog stresa. 

 

Mojito Bar se ne izdvaja samo po izgledu, već i po samoj ponudi! Na ovom mjestu ćete pronaći ekskluzivan izbor koktela, koji vas vodi u neki potpuno novi svijet. Egzotični okusi, naizgled spoj nespojivog zasigurno će osvježiti vaše tijelo. A za potpuni ugođaj u Mojito Baru tu su najbolje nargile sa različitim aromama, pa nema sumnje da ćete pronaći i vašu omiljenu. 

 

Već sada sa sigurnošću možemo reći kako će Mojito Bar osvježiti i doprinijeti novoj dimenziji provoda u Sarajevu. I ono najbitnije - ovo je idealno mjesto za sve vas, neovisno da li se radi o dnevnom ili večernjem terminu. Svi ste dobrodošli. Podršku novootvorenom objektu možete pružiti lajkom na Facebook stranicu: 
https://www.facebook.com/Caffe-Bar-Mojito-Sarajevo-266426483877128/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.