x

Najatraktivniji manikir za predstojeći period: Ove boje ubjedljivo dominiraju

Jesen 2022. je pravi trenutak da na svojim noktima ponesete sve nijanse zelene boje.

Neka pravila su vanvremenska, a jedno od njih glasi: uredni nokti čine da vaše ruke djeluje njegovano i lijepo.

Zeleni tonovi

Ukoliko se do sada niste usuđivali da isprobate ovu smjelu boju na vašim noktima - pred vama je znak. Jesen 2022. je pravi trenutak da na svojim noktima ponesete sve nijanse zelene boje.

S obzirom da su pastelne nijanse trendi ove sezone možete se igrati sa nježnim tonovima, a ukoliko želite da privučete posebnu pažnju odlučite se za jarku zelenu boju koja na vašim noktima sigurno neće proći nezapaženo.


Energija crvene i žute boje

Bilo da volite kratke ili nešto duže nokte ove boje su pravi izbor za vas. Inspiraciju crpimo iz prirode koja se tokom jesenjih mjeseci transformiše i odlikuje toplim kolorom, a ima li išta toplije od ovih boja?

Savjet pratilaca manikir trendova je da se poigrate sa kombinacijom dvije do tri različite nijanse na vašim noktima i uživate u efektima.


Eksperimentalna faza

Apstraktna umjetnost može lako da se preseli na vaše nokte - potrebno je samo malo hrabrosti i dosta mašte. Zamislite da su vaši nokti platno za slikanje ili blok za crtanje i dozvolite da vas kreativnost odvede dalje.

Zapamtite samo da je neutralna ili bež podloga na noktima obavezna a zatim pravila i nijanse birate sami. Predlažemo da crtanje nepravilnih linija, talasa, tačkica ili geometrijskih oblika.

Ukoliko nešto ne pođe po planu i ne dopada vam se kako izgleda - pozovite u pomoć skidač laka za nokte i počnite ponovo. Dobra zabava je zagarantovana.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.