x

Najavio na Fejsbuku da će sam sebi presuditi: Policija je Jovana pronašla obješenog u kući nadomak Beograda! Njegova poruka ledi krv u žilama!

Jovan V. iz okoline Beograda počinio je samoub.stvo četiri sata nakon što je svoje najmere o suicidu najavio na društvenoj mreži Fejsbuk.  Iz poruke, koju je obajvio na svom Fejsbuk nalogu, stiče se utisak da je samoub.stvo počinio zbog raspada porodice - odnosno zbog toga što ga je žena prije dvije godine ostavila i odvela djecu, a on sa time nije mogao da se pomiri. 

- Prije dvije godine,napustila me je moja žena i odvela našu djecu.Ostao sam sam.Za te dvije godine,pokušao sam sve sto sam znao i umio,i preko zakona,suda i policije.Tjerala me je u zatvor dva puta,ali sam ja opet po izlasku klečao i molio,donosio cvijeće,slike,odlazio ili u suzama ili u pandurskim kolima...Za bilo kakvu šansu,zagrljaj,razgovor,za šansu da okajem grijehe,da vratim porodicu kući,da ih zagrlim.Da krenemo sve iz početka,da nam djeca budu na okupu.Da se borim i krvarim za moju porodicu.


- DA MOJA DJECA NE PROĐU ONO ŠTO SAM JA! Sve sam pokušao...nisam uspio,i sada dođem iz Njemačke da bih opet pokušao,i saznam da je moja BUBICA,žena koju sam birao do groba,majka moje djece osoba važnija od bilo čega na svijetu,saznam da je otišla drugom čovjeku.Sve je moglo u životu,al' život bez moje porodice NIKADA.Nema tu drugog braka,djece,čuda...jedan život,jedna porodica. Objasni sada djeci zašto im se otac ubio.Kad pogledaš u ***** oči,vidjećeš mene! Dabogda zaplakala svaki put kada **** kaže TATA! Ja ni ne znam kako zvuči njen glas kada to kaže. Idi,voli ga,više nego što si mene ikada!Moli se Bogu za moj oprost,jer ja tvoj nikada nisam dobio.Bili ste mi sve! Je*o život kad ostaneš sam bez svoje porodice. Kome da se vratim kući,sebi? Sam sebi ni ne trebam. Rekao sam ti da bih dao život za tebe, bubice moja,živote moj! J.biga,znaš i sama..."Jovica kaže,Jovica uradi"...to su tvoje riječi....ZBOGOM PORODICO IZGUBLJENA,ZBOGOM LJUBAVI! BILA SI MI SVE.



Jovanovi pijatelji su odmah pozvali policiju čim su vidjeli status, međutim, kako saznajemo bilo je prekasno.

U momentu kada se oprostio od porodice i bivše supruge, Jovan je promijenio i profilnu fotografiju i stavio sliku sa svadbe sa bivšom ženom, kao i naslovnu fotografiju na kojoj su njegove kćerke.

Navodno, u momentu kada je policija stigla davao je znake života, ali i uz najveće napore da mu pomognu, preminuo je.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.