x

Najavljena II Business Leadership konferencija!

Današnjem potpisivanju ugovora sa generalnim partnerom prisustvovali su gdin Rešid Muratović, programski direktor Business Leadership konferencije koji je istakao važnost konferencije za razvoj poslovanja u Bosni i Hercegovini, gdin Adnan Hrenovica, generalni direktor LRC BiS i gdin Tomislav Cvitanušić, najveći promotor leadershipa i motivator. 

Konferencija pod naslovom “Izazvovi liderstva” je zamišljena kao jednodnevni event, namijenjen svima koji se bave biznisom u kompanijama  i institucijama. Organizira se s ciljem isticanja važnosti sinergije između najboljih  praksi iz oblasti Leadershipa i najboljih poslovnih rješenja.

 

U fokusu će biti intelektualna i društvena interakcija kao pokretač ključnih poslovnih procesa.

 

Nakon velikog uspjeha prve Business Leadership konferencije, koja je govorila o liderstvu kao jednoj od najvažnijih poslovnih vještina 21 stoljeća, sa više od 200 učesnika i 8 izvrsnih govornika iz Bosne i Hercegovine, regije i svijeta, danas je najavljena i druga po redu Business Leadership konferencija koja će se održati 9. Marta 2017. godine.

 

Konferenciju organiziraju In Academy Sarajevo, vodeći ponuđač na tržištu poslovne edukacije u Bosni i Hercegovini, InStore magazin, regionalni mjesečni magazin o proizvodima  široke potrošnje i kompanija  Altermedia d.o.o. iz Sarajeva. 

 

Generalni partner druge po redu Business Leadership konferencije je kompanija LRC BiS, koja je ujedno i najveći poslovni subjekt u Bosni i Hercegovini za praćenje bonitetne pouzdanosti kompanija.

 

Na drugoj Business Leadership konferenciji, očekuje se preko 250 vlasnika, direktora i executive managera najuspješnijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.