x

UAE

Najbogatiji tinejdžer: Na Instagramu se hvali automobilima koje ne može ni voziti

Mladi bogataš, Rašed Saif Belasa (16), otvorio je vrata svog doma, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kako bi svima pokazao u kakvom luksuzu živi.

Imanje njegove porodice je toliko veliko da moraju da se prevoze vozilom za golf. Posjeduju i privatni zoo-vrt u kome se nalazi oko 500 životinja. Mnoge od njih su nazvane po svjetskim zvijezdama koje su im dolazile u goste, poput Maraje Keri, Rijane, Ronalda i drugih.

Belasa se pojavio u emisiji Čarlija Lakstona, "Najčudniji domovi svijeta". Jedna epizoda bila je posvjećena i Dubaiju gdje Belasa živi.

Ovaj tinejdžer se na Instagramu često hvali svojim bogatstvom, od skupocjenih automobila do zlatnih patika. Često pozira sa lavovima, tigrovima i drugim egzotičnim životinjama. U emisiji je rekao kako bi volio da postane građevinski mogul, baš kao njegov otac.

„Mi brinemo o našim životinjama. U Keniji sam vidio izgladnjele lavove jer ih hrane jednom mjesečno, ali mi ih ovdje hranimo svakog dana“, objašnjava dječak.

Također, Belasa uživa u skupocjenim patikama, a procjenjuje se da njegova kolekcija vrijedi milion dolara.

Cijela jedna soba puna je raznih patika mnogih poznatih brendova. Posjeduje i par koji je nosio fudbaler Pol Pogba, a proizvedeno je samo 14 takvih u svijetu.

Za rođendan je dobio Ferari vrijedan više od 200.000 dolara iako mu još nije dozvoljeno da vozi.

Belasa kaže da mnoge zvijezde žele da dođu u njegovu kuću kako bi posjetili zoo-vrt, ali da on ponekad mora i da ih odbije.


(Radio Sarajevo)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.