x

NAJBOLJI PLANINSKI PROVOD JE NA JAHORINI: Veliko otvorenje druge sezone Ice Cluba 16. decembra uz Acu Živanovića!

Noćni život na planini je postao prava atrakcija, što među onima koji gore potraže prenoćište, tako i među ljubiteljima kvalitetnih provoda koji pristižu na planinske ljepotice upravo zbog toga. Ice Club na Jahorini je prvi napravio pomaka u ovome i prošle zimske sezone priređivao žurke za pamćenje uz poznata imena iz svijeta muzike. Na radost mnogih, Ice Club će u subotu,16. decembra ponovo otvoriti svoja vrata i to uz jednog od najpopularnijih pjevača mlađe generacije - Acu Živanovića. 

Miloša Crnjanskog 87.

066 045 111

Zima stiže, ali to nije prepreka da stagnirate kada su noćni provodi u pitanju. Kako je noćni provod na planinskim ljepoticama uzeo maha, a Ice Club na Jahorini je prvi  uveo ovaj trend, vrijeme je za novu sezonu žurki za pamćenje. Podsjetimo, zbog prošlosezonskih događaja u Ice Clubu, na Jahorinu se pristizalo isključivo zbog toga, a svako ko je prisustvovao jednom takvom složio se kako je planinski noćni provod nezaboravno iskustvo. 

 

Ice Club na Jahorini će 16. decembra otvoriti drugu sezonu, a ono što je sigurno jeste da vas očekuje pregršt iznenađenja i najbolje zabave uz eminentna imena iz svijeta muzike. Već na otvorenju druge sezone vrhunski provod je zagarantovan uz jednog od najpopularnijih pjevača mlađe generacije koji je svojom emocijom osvojio Balkan. 

 

Aca Živanović će se potruditi da pažljivo odabranim repertoarom pogodi svačiji ukus i atmosferu dovede do najveće tačke usijanja. Kako je već postao prepoznatljiv po dobroj zabavi koju pravi nema sumnje da će tako biti u Ice Clubu. Naravno, Ice Club za ovu prigodu sprema i specijalne ponude, tako da ćete moći uživati u jedinstvenim cijenama, sve to u posebno uređenom ambijentu. 

 

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima koja Ice Club na Jahorini sprema, lajkajte i zapratite stranicu kluba na Facebooku i Instagramu: 

 

Facebook: 
https://www.facebook.com/Ice-Club-Jahorina-1807173846210829/


Instagram: 
https://www.instagram.com/ice_club_jahorina/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.