x

NAJEMOTIVNIJI RAZGOVOR OD POČETKA ZADRUGE: Damiro se čuo sa kćerkicom, zadrugari plakali sa njim! (VIDEO)

MC Damiro je večeras razgovarao sa Drvetom mudrosti, a kada mu je Drvo reklo da je dobio video-poziv i da se može čuti sa najbližima, reper je bio presretan. Damiro je odmah istrčaio iz vrta i počeo da skuplja pare za poziv. S obzirom na to da nije imao dovoljno novca, ukućani su odmah pritrčali kako bi pomogli svom cimeru. Nakon što je skupio 1.500 dinara koliko je potrebno za poziv, Damiro je otišao u govornicu.


Damiro se ovom prilikom čuo sa kćerkicom o kojoj je proteklih dana često pričao. Reper se rasplakao kada je vidio nasljednicu, a većina ukućana okupila se ispred, da bi poslije nekoliko trenutaka zadrugari ušli u govornicu kako bi pozdravili kćerku svog cimera.


- Da li me gledaš na TV-u? Imam li tvoju podršku? Gdje ti je mama, šta radi mama? Pogledaj, ovo su svi moji zadrugari. Meni je ovdje lepo, nemoj da se brineš! - rekao je reper.


- Da! Mama ništa ne radi. Nemoj da plačeš! Ti ideš do pobjede! Ti si moj favorit - govorila je Damirova kćerka.


Kada je završio razgovor sa kćerkom, Damira su počeli da grle zadrugari, a on je nastavio da plače jer su ga pogodile riječi koje je čuo od svoje kćerke za koju je veoma vezan. Ukućani su mu poručili da ima divnu i lijepu kćerku i da zbog nje ne smije da pomisli da bježi iz "Zadruge".


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.