Ekskluziva najave
192 pregleda

Najgledaniji show na Balkanu čeka vas i ove subote u 20 sati na OBN-u!

20.01.2018 18:00
najgledaniji-show-na-balkanu-ceka-vas-i-ove-subote-u-20-sati-na-obn-u-main

20.01.2018. / 20:00
OBN TV

U Zvezdama Granda pratimo još borbu u prvom krugu. Emisiju ove subote obilježit će otvoreni sukob dva žirija oko izbora kandidata, koji samo traže način kako da iskoriste svojih pet minuta.

Marija Šerifović predvodi klan koji misli da produkcija može i bez njih, jer propuštaju kandidate koji imaju jedan ili dva glasa. Saša Popović je preuzeo odgovornost, pa odmah nastavio po svom. Marija je potom optužena kako sama traži inicident tamo gdje ga nema. Isprovociran njenim podbadanjem Popović je odlučio svakog člana žirija pojedinačno iskomentirati. Svi su dobili određene nadimke. Bosanac je u tome vidio skrivenu namjeru i tražio pojašnjenje zašto direktor Granda uvijek njega lascivno komentira. Pitao je Popovića da nije možda zaljubljen u njega? Na stranu Bosanca stala je i Jelena Karleuša koja je isto tražila neka pojašnjenja. Nakon kratkotrajne „ljubavi“ njih su se dvoje opet sukobili oko dobro znane  teme - folk muzike iz osamdesetih. Jelena je ovoga puta bila najoštrija do sada. Bosanac ju je u svađi optužio kako ona to privatno sluša kući, a da je sve to što prezentira na sceni velika laž. Pridružio se i Popović koji je stručni žiri nazvao „zli ljudi“.

 

Bilo je neobičnih kandidata, zanimljivih obrata i inicidenata. Sve ono što je potrebno za večernji vikend show naći ćete na programu OBN TV u subotu u 20 sati.

 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.