x

Najjači spoj u gradu: Armin Bijedić i Barlotti priredili mega provod!

Sarajlije su napokon dočekale subote, 26. avgust kada je u klubu Barlotti gostovao iskusni pjevač, majstor za mega provode Armin Bijedić. Ovaj tandem je bezbroj puta pokazao zašto su najjači spoj u gradu, tako da i ne čudi što se često repriziraju provodi u njihovoj režiji. A o sinoćnjem derneku će se pričati dugo vremena. 

Club Barlotti Sarajevo

Bulevar Meše Selimovića 20 Sarajevo

Klub Barlotti je ponovo pokazao da je nepresušni izvor najboljih događaja u gradu. Uz Armina Bijedića je vladala groznica subotnje večeri, kakvu Sarajevo dugo nije doživjelo. Popularni pjevač koji je već mjesecima unaprijed zakazao svoja gostovanja napokon je zapjevao u Barlottiju, gdje je čest gost. 
 
 
Svaki novi provod uz Barlotti i Armina nosi posebnu priču sa sobom i novi vid zabave. Uz sinoćnji odabir pjesama se lumpovalo do kasnih sati, a publika je horski pjevala kao da sutra ne postoji. Atmosfera je uistinu bila na zavidnom nivou, a mnogobrojni posjetioci su se napokon opustili na pravi način. Svakako ne treba zaboraviti i sjajne ponude kojima Barlotti obiluje. Inače, prve noći Bajrama (1.9.)gost Barlottija je Semir Cerić Koke. 
 
 
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.