x

za uživanje

Najljepše plaže svijeta

Kristalno čistu zelenu ili plavu vodu, predstavljaju raj za sve posjetioce.

Uživajte u pogledu na prelijepe, mirne plaže prepune zelenila i palminog drveća, koje uz kristalno čistu zelenu ili plavu vodu, prestavljaju raj za sve posjetioce.

Sejšeli

Jedna od najzapaženijih plaži sa pijeskom svjetloroze boje jena ostrvu La Dig i predstavlja jednu od 115 komponenti ovog arhipelaga u Indijskom okeanu. Tirkizna voda je relativno plitka i zaštićena je od okeanskih talasa grebenom.


Maldivi

Bilo da se vaše ljetovanje iz snova sastoji iz uživanja u luksuznom hotelu ili plivanja sa tropskim ribama 24 metara ispod vode, Maldivi spadaju u grupu ostrva gdje su obje opcije moguće. Maldivi se nalaze jugozapadno od Šri Lanke i sastoje od 1.102 ostrva.


Lanikai

Drveće palmi koje krasi plažu s bijelim pijeskom, bujne tropske biljke i svakodnevno lijepo vrijeme je ono što Lanikai čini jednom od najljepših plaža Havaja. Obala je zaštićena okolnim koralnim grebenom, što surfere čini smirenijim. Voda je uvijek duboka i zelena, pa čini savršen pejzaž za sliku kao sa razglednice.


Langkavi, Malezija

Ime Langkavi u prevodu znači zemlja nečijih želja, što predstavlja ohrabrujući koncept za nekoga ko vjeruje da historijski korijeni ostrva sežu do navodnog utočišta za pirate. Langkavi je postalo moderno mjesto za sve putnike koji žele da pobjegnu od stvarnosti. Ukoliko se vaša koncepcija putovanja poklapa sa sitnim bijelim pijeskom, čistom vodom i bujnim zelenih šumama, na pravom ste mjestu.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.