x

Najposjećeniji koncert ikada u Holiday Marketu: Ogroman red na ulazu pred Amelov nastup!

Amel Ćurić održao je jedan od najboljih i najposjećenijih koncerata u Holiday Marketu do sada. Kolika je bila zainteresovanost publike govori i činjenica da su mnogi čekali u ogromnom redu kako bi ušli u već prepun Carlsberg Holiday Pub.

Ćurić je sa bendom svirao više od tri sata bez pauze, a preko 1500 ljudi je zajedno s njima pjevalo Amelove pjesme i ostale hitove kojima su atmosferu doveli do usijanja.

"Moram priznati da je ovo bio jedan od najposjećenijih i najboljih koncerata u Holiday Marketu ikada. Iz sigurnosnih razloga nismo smjeli pustiti sve one koji su htjeli ući, tako da se na ulazu napravio red od preko 50 metara. Mislim da je to dovoljan pokazatelj da je Amel jedan od najboljih pjevača i zabavljača na našoj sceni." rekao je jedan od organizatora Holiday Marketa Nedim Lipa.


Amel je u okviru zimske turneje imao preko 20 nastupa, a nedavno je održaoi odličan koncert u Beogradu, gdje zbog velikog interesa ponovo nastupa početkom januara. Pjevač nakon sjajnog koncerta u Sarajevu, nastavlja turneju u BiH i regionu.

Amel je ove godine svojoj publici poklonio dva hita, a otkrio nam je da priprema i novu pjesmu početkom naredne godine.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.