x

Najpoznatiji ljubavni trougao obračunaće se u novoj sezoni: Kristijan, Stanija i Vlada ulaze u Zadrugu 3!

Iako je druga sezona "Zadruge" tek završena, već se neprestano spekuliše o tome ko će se naći u velelepnom gradu nadomak Beograda od septembra.

Poznati trougao Kristijan Golubović, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović od septembra će biti osuđeni jedni na druge, a kako među njima ima dosta neraščišćenih stvari, zasigurno ih čekaju pakleni dani.

Naime, naš izvor otkriva da je Kristijanovo učešće u "Zadruzi 3" izvijesno, budući da on ima pravo da traži uslovni otpust, jer je odslužio dvije trećine zatvorske kazne.


- Na njemu je da odluči da li će ponovo podnijeti molbu za izlazak iz zatvora, a kada to uradi, sve je moguće. Hipotetički, Kristijan može i sutra da izađe na slobodu. Golubović je u pritvoru bio veoma disciplinovan i nije pravio probleme, pa je i više nego moguće da će i prije početka nove sezone biti pušten - otkriva izvor i naglašava da starleti neće biti lako.


- Stanija će se definitivno naći u nebranom grožđu pored dva bivša rijaliti-partnera i sadašnjeg dečka Marka Markovića, sa kojim je najavila ponovni ulazak u Imaginarijum. Ono što će sigurno biti najzanimljivije jeste susret Tomovića i Golubovića, budući da su njih dvojica zbog Stanije imali sukob i tokom prošle sezone - zaključio je izvor.

Podsjetimo, Kristijan se uključio u program "Zadruge 2" koji je išao uživo. On je telefonskim putem opleo po Dobrojevićki i njenom tadašnjem dečku Vladimiru, a to se nikako nije dopalo ljudima sa kojima je Stanija bliska. Golubović je već tada zaprijetio Tomoviću i najavio mu da će se obračunati napolju sa njim, što je Crnogorac rado prihvatio.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.