x

estradni rat

Najružniji kepec, n.rkoman s masnom kosom, vrijeme je da opet radi pendrek na budali: JK i Lukas se ne zaustavljaju!

Pjevačica Jelena Karleuša i Aca Lukas se ne smiruju na društvenoj mreži Instagram. Naime, njih dvoje su ponovo u sukobu, a povod je to što je folker podržao Anu Nikolić koja je snimila demo verziju pjesme "Provjereno", a koja se ipak našla na albumu Milice Pavlović.

Nakon što su uputili niz uvreda jedno drugome, Karleuša se sada na svom Instagram profilu ponovo obratila Lukasu, a malo potom je objave i obrisala.

- Ljepoto: Ne k.raš ti nikoga. Tebe k.raju! Mada ne znam odakle im želudac? Dokle treba da te učim da kad vrijeđaš, naučiš da vrijeđaš. Prvo: uvreda "n.rkomančino" i nije neka uvreda. Ali, pošto ne možeš da nađeš ništa drugo, tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrijediš! A sada: i moj, kako ti kažeš "sprženi mozak" je trenutno najmanje duplo jači od tvog pilećeg mozga, instaliranog u glavi krokodila!


Zašto te zovu moderna sfinga. Zato što si pola žena, pola idiot! Zato što izgledaš gore od poziva za vojsku. Zato što samo mogu da te je.u intelektualci sa dvocifrenim IQ-om. Zato što pjevaš kao da ti je neko zgazio na kurje oko. Je l zato što sam morao djetetu da skidam temperaturu cijelu noć kad je tebe vidjela pored mene na onom spotu nesrećnom gdje se za.ebah pa snimih sa tobom duet! Kažeš da je meni spržen mozak! Na tvoju sreću, ti tu nemaš šta da spržiš, a šta je kod tebe sprženo, to je cijela nacija vidjela na tvojim poznatim p..no selfijima gdje poslije tvrdiš da je to što "sprženo" tuđe! Nisam te pominjao, a ni dirao! Najbolje bi bilo da mi se skineš sa kičme i publicitet koji odavno nemaš, tražiš na drugom mjestu. Za Karelušicu. P. S. Bolje bi ti bilo da tu krokodilsku njušku zariješ u svoje dvorište i zapitaš se zašto onaj tvoj priplodni bikčić ( u narodu poznat kao "veseljko", je.e sve što mu padne šaka, samo tebe ne). Za Karelušana - napisao je Lukas, a Jelena mu je odgovorila:


"Da li je realno da najružniji kepec, n.rkoman sa masnom kosom i krivim psećim nogama da sebi za pravo da komentariše mene i moj izgled??? To je dokaz štetnosti dr.ge! Deluzija i halucinacija!!! Dalje, zloupotreba n.rkotika dovodi do apsolutne disfunkcije polnog organa i potpune impotencije. Tako da n.rkomani uglavnom svoje s.ksualne frustracije pokazuju ispoljavanjem agresije prema suprotnom polu, a u ovom slučaju vidimo i da je riječ o muškarcu koji mrzi žene. Zato treba upotrijebiti zarad izlječenja zavisnika! Rado bih pomogla u toj intervenciji, ali to ipak prepuštam inspektorima u "29. novembra" koji su đavola iz pomahnitalog kepeca već istjerivali za vreme "sablje", vrijeme je opet da radi pendrek na budali! Za njegovo dobro, napisala je JK i dodala:


"Ne brini za mene n.rkomanu, brini za sebe i dilera. Znaš šta takvima kao što si ti rade u zatvoru? Em n.rkoman, em cinkaros! Policija zna da n.rkomani, najčešće kriju dr.gu u analnom otvoru. Sada će da ti izvade sve to što si sakrio jednom dugačkom pincetom! A onda će da te......... ispituju, sjećaš se?? Sad ćeš da pjevaš visoko C kao nekada", zaključila je Karleuša.

"A sada je Jelena Karleušo samozvana JK, zaista bilo dosta! Kad god si napravila sr.nje, prvi koji ti je uvijek pomogao i stao u tvoju odbranu bio sam ja! Ali pošto tvoje kratko pamćenje, kao i tvoja kratka pamet to zaboravljaju ja ću sada jednom za svagda, sa tobom da završim! Uskoro ide emisija koju ću ja lično da uređujem i zove se : Istina o Jecik! Javnost će se konačno upoznati sa pravim stanjem stvari kada si ti u pitanju! Dosta smote svi mi i pored tvojih sranja, branili iskrivali!", napisao je Lukas.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.