x

Najslađe putovanje za 2020: Čokoladno krstarenje Mediteranom

Krstarenje Mediteranom na kruzeru na kojem uz sve ostalo što se na kruzeru nudi možete neprekidno uživati u najfinijim čokoladama i otkrivati slatke tajne čoko majstora više nije san. Naime, Eurochocolate, jedan od najvećih festivala čokolade na svijetu koji se održava u Perugiji i brodska kompanija Costa Cruises osmislili su najslađe krstarenje u cijelosti posvećeno čokoladi.

Osam dana uživanja

Osmodnevno krstarenje Eurochocolate Cruise kreće 16. aprila  iz italijanske luke Ćivitavekia, a putnike će odvesti do Đenove, Barselone, Palma de Majorke, Katanije i Malte. Sretnici koji na vrijeme rezervišu svoje mjesto uživaće u brojnim aktivnostima posvećenim čokoladi poput radionica, degustacija najboljih čokolada na svijetu i predavanja čoko stručnjaka.


Na radionicama će moći naučiti kako napraviti najukusnije slastice od čokolade, a u ponudi su i izleti posvećeni čokoladi, uključujući posjetu svjetski poznatom Muzeju čokolade u Barseloni.

Putnici će dobiti i najslađi goody bag pun najfinijih čokolada, a na kruzeru će biti izloženo i pravo čokoladno umjetničko djelo – skulptura od čokolade koju će napraviti čoko majstor.

Krstarenje košta oko 1.000 dolara po osobi, a u cijenu su uključene sve takse, smještaj, hrana, piće i degustacija najboljih slastica od čokolade.

Kruzer može primiti 3.780 gostiju pa ako ste na proljeće  zainteresovani za ovakvo krstarenje, svoju kartu rezervišite na vrijeme.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.