x

Najviše voljela frajere sa lovom! Ovo su muškarci Ane Korać: Evo s kim je sve najkontroverznija zadrugarka dijelila krevet!

Ana Korać jedna je od najkontroverznijih učesnica rijalitija, a sa mnogim muškarcima je povezuju. Pričalo se da se Ana bavi elitnom pros..tucijom, što je ona demantovala. Koraćeva je godinama je patila za svojim prvim momkom. Kako su rekli bliski izvori Koraćeve iz Ivanjice, ova zadrugarka je tokom svog srednjoškolskog doba bila u ljubavnoj vezi sa sugrađaninom Borislavom Mihailovićem.

"Prvo je bilo sve super između njih, a onda su krenuli problemi. Borislav je preko Aninih prijatelja često znao da joj šalje cvijeće na kućnu adresu kada se posvađaju. Međutim, Anu je povrijedilo kada je saznala da ju je Borislav prevario sa drugom djevojkom, zbog čega je godinama patila. Evo, a sada je ona drugoj djevojci uzela dečka. Karma", rekao je svojevremeno za "Pink" izvor blizak Koraćevoj.


Ana je u "Zadruzi 1" tvrdila da je sa Karlom bila u ozbiljnoj vezi, a onda se u javnosti oglasio njegov prijatelj Suki koji navodi da je to bila samo usputna afera, iako je sa Ana sa Karlom nekoliko puta putovala u Hrvatsku. Ana Korać je, navodilo se, na sve načine pokušavala da rasturi brak izvjesnom Karlu Filiću iako je njegova žena tada bila trudna, nakon čega je on poludio i obećao da će Koraćevoj napraviti pakao od života kad izađe iz rijalitija.

Ime Suada Keserovića Sukija iz Rijeke se, pored imena Karla, često dovodi u vezu s kontroverznom zadrugarkom iz Ivanjice Anom Korać. Pored Ane, on je bio u vezi sa Zerinom Hećo, Ivom Grgurić i Tamarom Đurić.


On je za medije otkrio sve o svom odnosu sa Koraćevom, te priznao da su se upoznali dok je ona bila u kombinaciji sa Karlom, ali da su ubrzo, kroz zajednička druženja, shvatili da su se pojavile varnice među njima. Ana Korać je čak i priznala da je bila u vezi sa kontroverznim Sukijem.

Beogradski biznismen Danijel Nedeljković bio je navodno u vezi sa učesnicom "Zadruge" Anom Korać avgusta mjeseca 2017. godine. On i starleta su se upoznali Crnoj Gori u avgustu i bili zajedno sve do njenog ulaska u rijaliti.


Ana Korać je paralelno sa Danijelom bila u vezi i sa Filipom Mijatovim, koji je svojevremeno za “Informer” ispričao sve o njihovom odnosu. Filip Mijatov koji je bio oženjen kada je bio sa Anom u vezi i otkrio njeno pravo lice.

Đorđe Zafirović zvani Zafir (37), koji je 2018. godine ubijen, bivši je zet kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca ali i bivši dečko Ane Korać koja se tada nalazila u rijalitiju "Zadruga 2".


Podsjetimo, Janjuš i Ana su bili izuzetno bliski u prvoj sezoni "Zadruge", a i dan danas se spekuliše da je između njih bilo nešto više od prijateljstva.

Marko Marković, bivši zadrugar, takođe je bio bivši dečko Ane Korać, sa kojim je ona imala kratku romansu u Zadruzi 2. Posle Ane, Marka je dohvatila i Mina Vrbaški, ali je danas on u srećnoj vezi sa Stanijom Dobrojević.


Pored navedenih Aninih partnera, spominje se da je bila u vezi sa Dejanom Popovićem Tigrom. Koraćeva je svojevremeno uporno tvrdila da je Tigar samo njen prijatelj i da ništa više osim druženja nisu imali, a pojedine zadrugarke su je oštro demantovale.

Kako je jedna emisija saznala Ana je bila i u vezi sa izvjesnim Isusom, ali se o tome nikada nije izjašnjavala. I napokon, u Zadruzi 2 Ana je pronašla i svog današnjeg vjerenika Davida Dragojevića, koji je ušao u Zadrugu kao vjerenik Aleksandre Subotić, a izašao kao dečko Ane Korać. Premda se stalno svađaju u "Zadruzi 3", ishod njihove veze će ostati neizvjestan.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.