x

Nakon Ajfonkinog hapšenja primijećena neobična pojava na mrežama: Masovno se brišu selfiji sa starletom!

Sud u BiH je Tijani Maksimović poznatijoj kao Tijana Ajfon odredio jednomjesečni pritvor u trajanju od mjesec dana, dok je ostalim osumnjičenima izrečena mjera zabrane, prenosi ATV. 

Takođe, na društvenim mrežama primijećena je neobična pojava - mnogi koji su se fotografisali sa starletom i isticali momente sa njom onlajn počeli su da uklanjaju svoje selfije. Kako se navodi, njene "prijateljice iz posla" zabrinule su se nakon presude i pokušavaju na sve načine da "operu" svoju biografiju druženja sa starletom.


"To su uglavnom atraktivne djevojke koje je Tijana podvodila bogatoj klijenteli koja nije štedjela ni dinara. Došle su u Beograd bez ičega, ali sa starletom u poslu su napredovale i život im se promijenio preko noći. Za noć su zarađivale do 300 eura, međutim kada su ugradile silikone i cijena se povećala. Tijana je uspjela da razradi taj posao, a one su bile poslušne i bile su spremne na sve gadosti zarad egzistencije. Sada mnoge zarađuju do 600 eura za noć, hvale se skupim automobila i stvarima koje teško normalna djevojka može da priušti. Zar to odmah nije sumnjivo?" priča izvor domaćim medijima, pa nastavlja:


"Ako bi klupko krenulo da se odmotava, mnoge polupoznate djevojke koje viđamo često u javnosti, mogle bi da otkriju svoj identitet. Sada su odjednom počele da pljuju Tijanu i žele da izbrišu historiju druženja sa njom. Nazivaju je glupačom i kokoškom, kao i to da je bila veoma lakovjerna. Sve slike sa Ajfonkom, kojima su se hvalile na Instagram profilu, pobrisale su u roku od pet minuta kako ne bi bile sumnjive policiji i slučaj ne bi dobio novi rasplet", tvrdi taj dobro upućen izvor, pišu domaći mediji. 


Podsjetimo, u Suhom Polju kod Bijeljine prije tri dana u akciji "Kristal" uhapšeno je 16 članova organizovane međunarodne kriminalne grupe, osumnjičene za neovlaštenu proizvodnju i promet dr.ga i oružja, te navođenje na pros..tuciju. U toj grupi bilo je 14 državljana BiH, jedan državljanin Slovenije i jedna državljanka Srbije – Tijana Ajfon, koja je navodno i organizovala ovo okupljanje.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.