x

Zenica

Nakon dva mjeseca zenički ugostiteljski objekti ponovo otvoreni!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Odlukom Kriznog štaba Federacije BiH, u okviru ublažavanja mjera poduzetih na sprečavanju širenja korona virusa, nakon duže pauze u Zenici su ponovo otvoreni mnogi ugostiteljski objekti sa baštama i terasama, uz poštivanje posebnih epidemioloških mjera.

U ugostiteljskim objektima, kako je odlučeno, zabranjuje se upotreba i konzumiranje nargila.

Zeničanima je ovo prilika da nakon dva mjeseca izađu na ulice grada te da se druže u baštama svojih omiljenih ugostiteljskih objekata. Svoje zadovoljstvo nisu krili, ali ipak u centru Zenice tek su za ponekim stolom sjedili gosti. 

Početak rada ugostiteljskih objekata nema sumnje da će ponovo početi vraćati život u normalu, odnosno, onakav kakav je bio prije izbijanja pandemije korona virusa. Ipak, još jednom ćemo apelovati na sve naše sugrađane da budu odgovorni jer pandemija još uvijek traje i postoji rizik od novih oboljenja. Zato poštujte sve preporuke upućene sa viših nivoa.



Pahuljko / zenicainfo

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy