x

NIJE VIŠE PRVA ZVIJEZDA U PARIZU

Nakon neuspjelog transfera u Barcelonu: Neymar dobio poruku upozorenja!

Neymar je upozoren da više nije velika zvijezda PSG-a, nakon što je njegov transfer u Barcelonu propao. Brazilac će se vratiti u PSG nakon međunarodne pauze. On je očajnički želio da se vrati u Barcelonu ovog ljeta, samo dvije godine nakon što je zamijenio Nou Camp za Park Prinčeva.

Neymar je PSG-u rekao da želi otići ranije u prijelaznom roku, ali dva kluba se nisu uspjela dogovoriti. Barca je željela da plati u dvije rate, a pritom je poslala tri igrača u zamjenu.

Međutim, PSG je zatražio da im se plati unaprijed, uz prijavljenu naknadu od 170 miliona eura. Na kraju se dva kluba nisu uspjela dogovoriti oko uvjeta, i unatoč tome što je Neymar ponudio da plati 18 miliona funti vlastitog novca za dogovor, bio je prisiljen ostati u PSG-u.

A ikona Chelseaja Craig Burley je kritikovao Neymara da će imati težak posao u pokušaju da ponovo osvoji navijače PSG-a.

“On ionako više nije zvijezda u gradu, jer je to Kylian Mbappe”, rekao je Burley.

“Dakle, iako je izgubio podršku baze navijača, neće izgubiti podršku iz svlačionice. Jednom kada dovedete dobrog igrača, igrači će mu reći, ajde digni glavu i pomozi nam.”

“Ali on više nije velika zvijezda, prešao ga je ovaj mladi sjajni Francuz, dok je on radio gluposti. “Nemam apsolutno nikakvu simpatiju prema njemu. Sve je to sam sebi donio.”

“Može se vratiti tamo i poravnati račune. Budi čovjek prema klubu koji te platio 220 miliona i uradi svoj posao.”

“Svi možemo pričati o francuskom nogometu i o tome kako PSG osvaja naslov svake godine, ali odlučio je otići u francuski nogomet. Odabrao je taj put da ide u Pariz za novcem koji će biti velik.”

“Odabrao je ovaj put, napravio je svoj krevet da može ležati na njemu. On se mora vratiti tamo i raditi svoj posao.”

“Nije učinio ništa osim što je tretirao francuske navijače, francusku ligu, kao neku malu igru u kojoj će on sudjelovati sve dok ne napravi svoj veliki transfer, ali nije ga dobio.”


(Sport.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.