x

glasači iz BiH su najbrojniji

Nakon odlaska Karleuše, a dolaska Cece: Bosanci masovno otkazuju učešće u Zvezdama Granda?

Jelena Karleuša nije samo iz čistog hira napustila Grand. Zapravo, njen odlazak se desio nakon spoznaje o utaji poraza “United medije”. Nije, kako kažu, željela da bude dio priče mutnih radnji.

Tako je i došlo do promjene sastava članova žirija „Zvezda Granda“, još u junu kada je JK dala otkaz Grandu i poništila ugovor. U svom objašnjenju koje je dala svojim fanovima, pratiteljima i medijima je obaveza oko novog albuma, promocije te je poželjela sreću u nastavku rada ostalim članovima.


Kako saznaje Express, ona je došla u sukob sa “United mediom” koji je inače vlasnik Granda, pa su odmah na njeno mjesto postavili Cecu Ražnatović.

Dolazak Cece  ne smeta ni Miliju koji inače sarađuje dugo s njom, Đorđe David je ostao u šoku i ne želi davati nikakve izjave, Snežana Đurišić je rekla da joj je drago kada u žiri dolazi neko sa uspješnom karijerom, pa joj poželjela dobrodošlicu a šta misli to samo ona zna. Marija Šerifović mnogo žali za Jelenom Karleušom a Viki je postavila nove uslove Saši Popoviću da ubuduće izbjegnu omalovažavanje njene persone radi gledanosti.


Dok su neki mišljenja da će Ceca dati vjetar u leđa učesnicima, a žiriju novu energiju, “s ove strane Drine” smatraju da će dolazak Cece drastično smanjiti broj kandidata iz BiH. Već se šuška da mnogi Bosanci i Hercegovci odustaju od učešća u “Zvezdama Granda” bez obzira na to što bi im takmičenje u ovom rijalitiju donijelo mnoge beneficije, piše Express.


S obzirom na to da su glasači iz naše zemlje najbrojniji, te ujedno i jedan od glavnih izvora prihoda “Granda” bar kada su u pitanju “Zvezde Granda”, što je Saša Popović često znao istaći, možda i sami organizatori vremenom shvate da su dovođenjem Cece Ražnatović u žiri, sami sebi zabili autogol.

.

.

.

.

Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.