x

Zenica

Nakon pressice rukovodstva Čelika oglasili se i UG Robijaši

Tema ove pressice bila su dešavanja u klubu s posebnim osvrtom na ignorisanje Gradske uprave i gradonačelnika na potpisani ugovor krajem prošle godine, koji jedna strana ne ispunjava. Naša ekipa je na jednom od zeničkih mostova zatekla transparent s natpisom "IDEJA NAŠA JAČA OD FOTELJAŠA".

Nakon pomenute press konferencije oglasili su se i UG Robijaši, a njihovo saopštenje prenosimo u cijelosti.

“Poštovani posjetitelji naše stranice,

Nećemo mnogo komentarisati današnji press, osim što ćemo naglasiti da naš UO ima punu podršku Robijaša, ma gdje god nas to odvelo.

Grad Zenica je, napominjemo, dužan uplaćivati sredstva od poslovnih prostorija na Bilinom Polju. U akciji su učestvovali momci sa Jalije, Odmuta, Crkvica, Blatuše i Klopča, a također su i neizostavne ekipe LC, OZ, SCU podržale akciju. Pozivamo ostale mahale da nam se jave, kako bismo ostala djelovanja proširili na cijeli grad. Za čas se ta jedinstvenost pokazala, a ovo je samo sitnica u odnosu na potencijal.

Jedna od zanimljivijih sitnica je vađenje zastave kojoj su materijal platili i svojim rukama je sašili osuđenici u KPZ Zenica.


U svakom momentu u svakom dijelju grada se živi i diše Čelik, to se ne smije zaboraviti. Zeničani, koliko god letargični bili, imaju tu jednu iskru koja vrlo lahko može upaliti stari plamen.


Pozivamo gradske vlasti da poštuju sporazum i da se ne igraju sa našim emocijama, jer je ideja naša jača od svakog foteljaša.


Za svaku narednu akciju ćemo obavještavati sve mahale i sve ekipe jer samo zajedno možemo postići više.


Pahuljko     

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.