x

otkrio istinu

Nakon priča da je Marija Šerifović kriva za razvod, oglasio se Sale Tropiko!

Pjevač Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko i pjevačica Jovana Pajić nakon 10 godina braka odlučili su da stave tačku na svoj odnos. Nakon te informacije pojavile su se i spekulacije u medijima da je jedan od razloga njihovog kraha Jovanino druženje sa Marijom Šerifović.

Međutim, ubrzo se oglasio pjevač Sale Tropiko i objasnio cijelu situaciju:

- Dragi mediji, u ime fenomenalne dugogodišnje saradnje, zamolio bih vas da se ne bavite spekulacijama i uvlačenjem Marije Šerifović ili bilo kojih drugih osoba u naš odnos, jer nema mjesta plasiranju dezinformacija i senzacionalističkom pristupu. Kako bismo ovo riješli kao zdravorazumni i civilizovani ljudi ovdje ću staviti tačku na dalje komentarisanje apsolutno netačnih informacija. Hvala na razumijevanju - piše u objavi.


Podsjetimo da se i pomenuti par oglasio kada je riječ o ovoj temi:

- Istina je da smo Saša i ja donijeli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju djece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših djevojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - rekla je Jovana za Blic.


Sličnu izjavu je poslao i Sale svim medijskim kućama:

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mjesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cijela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu s pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše djece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumijevanju - rekao je on.

Pomenuti par vjenčao sam 8. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. 

.

.

.

.

.

.

Izvor: Glossy

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.