x

Nakon razvoda preselila se sa Zvezdare na Vračar: Zavirite u novi dom Anđelke Prpić blizu Hrama Svetog Save

Dom Anđelke Prpić odiše divnom energijom, kojoj doprinose vedar duh dramske umjetnice i njenog devetogodišnjeg sina.

Dom Anđelke Prpić divan je kutak koji su glumica i njen nasljednik Jakša uredili strpljivo i shodno svojim afinitetima. Umjetnica je ostala dosljedna toplim tonovima koje je preferirala i u prethodnom stanu. U luksuzno opremljenoj nekretnini provela je osam godina kraj ugostitelja Darija Prpića, a po svemu sudeći novi dom dekorisala je još glamuroznije.


Veliki plazma televizor, klavir i ugaona garnitura u boji pijeska krase dom Anđelke Prpić, tačnije njen dnevni boravak, dok je kuhinju ona opremila u braon - crnim bojama. Nekoliko puta do sada popularna glumica i voditeljka pomenula je da joj kuhanje nije jača strana, stoga nam je duhovito priznala da u taj dio stana rijetko zalazi, osim kada treba sebi da pripremi jutarnju kafu.


U raskošnoj spavaćoj sobi dramske umjetnice također su naglašeni sivi detalji, a njen bračni krevet omiljeni je komad namještaja svih ukućana.


Sa puno ljubavi Anđelka je opremila nekretninu u kojoj posebno mjesto zauzima i kutak namijenjen stvaralačkom zanosu njenog nasljednika. Jakša, naime voli i umije da crta, stoga se ponosna mama potrudila da mu obezbijedi sve neophodno.

.


(story.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.