x

KRATKO I JASNO

Nakon što je Maja priznala da je imala intimne odnose sa Mensurom, oglasio se i on: Imao je samo da ovo poruči!

Nedjeljama se u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" komentarisalo da li se nešto više desilo između Maje Marinković i Mensura Ajdarpašića! Podjsetimo, još ljetos su postojale glasine da su Maja i Mensur imali intimne odnose, ali ni jedno ni drugo to nisu želeli da kažu. Sve do sada!

Naime, Maja je danas potvrdila da je imala intimne odnose sa Mensurom, te da do danas to nije željela da priča jer on nije dio rijalitija.

- Negirala sam tu priču jer Mensur nije učesnik. Da, sada potvrđujem. Ne vidim šta je tu loše, bila sam slobodna djevojka, nisam bila u vezi sa Janjušem. Moram da potvrdim i da imam o njemu najljepše mišljenje. Da, komentarisali smo i Janjuša i Minu, ali ja sam tada mislila da se ja neću pomiriti sa Janjušem, on je bio ovdje. To je to, iskrenost je moja jača strana uvijek bila - istakla je Maja u "Amneziji".


Pink.rs je odmah kontaktirao i Mensura, kako bismo vidjeli šta će nam on reći na ovu Majinu izjavu.

- Nemam komentar. Izvini, nemoj da se ljutiš, ali stvarno nemam komentar. Ja razumijem vas, poštujem profesiju, profesionalnost, ali ne dajem nikakve izjave nikome. Ja hljeb tuđi zarađivati neću, ne interesuje me ništa, tako sam odlučio i to je to - rekao je Mensur. 

Zašto je Mensur riješio da ostane nedorečen, možda ćemo nekad saznati.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.