x

dečko nije učio geografiju

Nakon što je Sadik izjavio da Novi Pazar nije u Srbiji, oglasile se Emina i Elma: Dečko nije učio geografiju!

Finalista "Zvezda Granda" Sadik Hasanović, vraćen je sa granice Srbije gdje mu je zabranjen ulazak.

Ovu odluku pozdravila je cijela Srbija, a njegov komentar da je htio da ide u Novi Pazar koji nije dio Srbije, razbijesnio je javnost.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično dio Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski dio Sandžaka i tamo pjevati - rekao je Hasanović.


Njegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti.

Kontaktirali smo i najpoznatiju Novopazarku, Eminu Jahović, koja sa ponosom ističe da je njen rodni grad uvijek bio dio Srbije, prenosi Kurir.


- Emina uvijek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvijek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi - rekli su  iz Emininog PR tima.


Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu.

- Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni dio Srbije i tu nema nikakve polemike - rekla je ona.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.